She-Hulk: Marvel haalt Hamilton-ster binnen voor Disney+-serie

Films & Series Jeroen Kraak 9 apr 2021
Leestijd: 2 minuten

She-Hulk is een van de Marvel-series die naar Disney+ komen. Een bijzondere naam uit Hamilton is nu toegevoegd aan de cast.

Phase 4 van het MCU krijgt steeds meer vorm. Met WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier zien we de eerste stappen in het nieuwe tijdperk van het Marvel-universum. Natuurlijk weten we al de namen van grote films en series die eraan gaan komen. Nu is er weer wat meer bekend over She-Hulk.

She Hulk komt naar Disney+

She-Hulk is een van de Marvel-series die op Disney+ gaan verschijnen. Wanneer precies, weten we nog niet, maar het zal wel ergens in 2022 zijn. Marvel-baas Kevin Feige beschrijft de nieuwe Marvel-serie als een legal comedy.

She-Hulk gaat over Jennifer Walters. Zij is het nichtje van Bruce Banner die we beter kennen als de Hulk. Walters heeft echter dezelfde krachten en heeft dan ook toepasselijk de naam She-Hulk.

Renée Elise Goldsberry krijgt een rol

Deadline maakt nu bekend dat Renée Elise Goldsberry een belangrijke rol in de Marvel-serie She-Hulk gaat vertolken. Zij speelt Amalia en dat is de beste vriendin van Jennifer. Naast Goldsberry zien we ook de nodige andere bekend namen. Eerder werd al bekend dat Mark Ruffalo opnieuw de rol van Hulk gaat vertolken. De hoofdrol in de serie is voor Tatiana Maslany.

Renée Elise Goldsberry is het meest bekend van haar rol in de musicalverfilming Hamilton op Disney+. Daarin speelt ze Angelica Schuyler. Ook had ze eerder rollen in Netflix-serie Altered Carbon en de film The House with a Clock in Its Walls.

Natuurlijk staat er naast She-Hulk de komende jaren nog veel Marvel op het programma. Wil je weten wat allemaal? Wij hebben het allemaal op een rijtje gezet in dit artikel. Daarin zie je alle films en series die in Phase 4 van het MCU zijn bevestigd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen