Epic Games vertroetelt gamers met een gratis Game of the Year-winnaar

Games Lucas van de Wetering 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

Je kan Dragon Age: Inquisition op dit moment helemaal gratis downloaden op de Epic Games store, deze game won Game of the Year in 2014.

Ieder jaar wordt er weer een nieuwe game uitgekozen voor de titel van Game of the Year. En ieder jaar komen er weer tientallen nieuwe games uit, er is dus veel competitie. Dit maakt het winnen van deze award dus nog specialer.

Maar de Epic Games Store heeft nu een van deze award-winnende games met een gigantische korting. Sterker nog, je kan de game helemaal gratis downloaden.

Gratis Game of the Year op Epic Games

De winnaar van 2014 Game of the Year awards is nu gratis op de Epic Games Store. Het gaat hier om de game Dragon Age: Inquisition, de game of the year editie. De game versloeg in 2014 andere mega goede games zoals Dark Souls II en Hearthstone.

Dragon Age: Inquisition werd in november 2014 uitgebracht door Electronic Arts voor PlayStation 4/3, Xbox One/360 en de PC. Deze aanbieding van 100% korting op de Game of the Year-winnaar 2014 geldt tot 23 mei, dus wees er snel bij. Wie zegt nee tegen een gratis award-winnende game op de Epic Games Store.

Waar gaat Dragon Age: Inquisition over

De Game of the Year-winnaar Dragon Age: Inquisition is een actie-roleplaying game die gemaakt is door BioWare. Het is de derde game in de Dragon Age-franchise en sequel van Dragon Age II uit 2011. Dragon Age: Inquisition is, net als zijn voorgangers, een semi-open world game. Je kan delen van de werelden zelf ontdekken, maar je zit wel vast aan bepaalde delen.

Het verhaal van de gratis game op de Epic Games Store volgt het speelkarakter genaamd de Inquisiteur. De speler moet de burgerlijke onrust oplossen op het continet Thedas, die is ontstaan door een grote scheur in de lucht die gevaarlijke demonen loslaat in de wereld. Het is aan de speler om doormiddel van gevechten en roleplay deze scheur te dichten.

Reviews

Het is misschien wel logisch dat een Game of the Year-winnaar ook wel goede reviews heeft, dus deze positiviteit is zeker aanwezig. Het spel dat je nu gratis kan downloaden op de Epic Games store krijgt gemiddeld beoordelingen tussen de 8,5 en 9 in. Dragon Age: Inquisition krijgt zijn hoogste beoordeling van Joystiq, 5 sterren. Zijn laagste beoordeling krijgt het spel van Eurogames, maar dit alsnog een prima 8.

Naast de Game of the Year-award in 2014 heeft Dragon Age: Inquisition nog twee andere prijzen gewonnen. Dit zijn de Game Award voor Beste Role Playing Game in 2014 en GLAAD Media Award voor speciale erkenning in 2015.

Je kan de Game of the Year-winnaar Dragon Age: Inquisition nu gratis downloaden op de Epic Games Store. Pik het spel sowieso even op om uit te proberen, je hebt niks te verliezen. De aanbieding loop nog iets minder dan een week, tot 23 mei.

Het is nog lang wachten voor GTA 6 eindelijk verschijnt

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen