Het is nog lang wachten voor GTA 6 eindelijk verschijnt

Games Lucas van de Wetering 17 mei 2024
Leestijd: 2 minuten

We hebben eindelijk meer zekerheid over de releasedatum van de langverwachte videogame GTA 6 en we kunnen niet wachten.

Sinds zijn release in 2013 is GTA 5 een van de grootste videogames allertijden. Op zijn eerste dag verbrak het al zijn eerste record; bestverkochte videogame in 24 uur, en sindsdien zijn hier heel wat records bijgekomen.

Door het immense succes van GTA 5 wachten fans al tijden tot Rockstar eindelijk het vervolg uitbrengt, maar na tien jaar wachten is het nog steeds niet zover. Maar het komt dichterbij. We wisten al dat de game ergens in 2025 uit zal komen, maar we hebben zojuist meer zekerheid gekregen over wanneer in het jaar we GTA 6 kunnen verwachten.

GTA 6 releasedatum

Het langverwachte vervolg van de 2013 hit-game GTA 5 komt eindelijk dichterbij. We hoorden al eerder dan we GTA 6 ergens in 2025 konden verwachten, maar hadden voor rest geen zekerheid over wanneer in 2015 dit zou zijn.

Maar hier is recent verandering in gekomen. Take Two Interactive heeft meer duidelijkheid gegeven over de releasedatum van GTA 6. Dit deden ze tijdens het delen van de kwartaalcijfers. We weten nu dat we het spel mogen verwachten in het najaar van 2025. Hopelijk blijft dit ook zo en wordt het spel niet weer vertraagd.

Meer informatie

Het is ondertussen al meer dan tien jaar geleden sinds GTA 5 uitkwam, en fans zijn dus ook wel toe aan een nieuwe Grand Theft Auto-game. De eerste trailer van GTA 6 verbrak dan ook direct het record voor YouTube’s meest bekeken Trailer-launch. Fans zijn het wachten zat.

GTA 6 komt, als het goed is, dus uit in het najaar van 2025. Maar wees niet verbaasd als het spel nog wel vertraging oploopt, dat zou niks nieuws zijn. Het nieuwste deel speel je op de PlayStation 5, Xbox Series S/X en later ook op de PC. Hoeveel later de PC-versie van het spel uit zal komen is nog onduidelijk.

Trailer Grand Theft Auto 6 blijft records verpulveren als een malle

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen