Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 17 jun 2022
Leestijd: 2 minuten

Game of Thrones krijgt een nieuwe serie met bekend personage

Kun je niet genoeg krijgen van Game of Thrones? Dan hebben we goed nieuws voor je. Er komt nog een nieuwe serie aan.

Game of Thrones is nu al een paar jaar afgelopen. Het einde zorgde weliswaar voor teleurstelling bij de fans, maar dat betekent niet dat de serie niet meer populair is. HBO Max zet daarom vol in op de titel. Zo zien we vanaf 21 augustus House of the Dragon. Een prequel die zich een paar honderd jaar voorafgaand afspeelt aan de gebeurtenissen in de hoofdserie.

Game of Thrones gaat door

Naar de prequel kijken veel mensen uit en dus zijn de verwachtingen zeer hoog. Toch is dat niet de enige serie die HBO Max in ontwikkeling heeft in de Game of Thrones-wereld. De streamingdienst heeft er nog een ontwikkeling. Eentje die zich veel dichter bij het hoofdverhaal afspeelt.

House of the Dragon: alles wat je moet weten over de personages

HBO Max werkt namelijk aan een serie rondom Jon Snow. En het goede nieuws is: Kit Harrington gaat de rol weer op zich nemen volgens The Hollywood Reporter. De serie speelt zich af na de gebeurtenissen van Game of Thrones. Het zit nog wel in een vroege ontwikkelingsfase, dus we hoeven de titel nog niet op korte termijn te verwachten.

Game of Thrones HBO Discovery Netflix.
Game of Thrones is een van de grootste franchises van WarnerMedia. (Afbeelding: HBO)

Hoe gaat de serie eruitzien?

We zijn dan benieuwd waar de serie precies over gaat. Aan het einde van Game of Thrones komt Jon Snow achter zijn echte naam en zijn potentiële recht op de Iron Throne. Hij wordt verbannen uit Westeros en reisde met de Wildlings terug naar het noorden van The Wall om zijn oude leven achter zich te laten. Het kan dus zeer interessant zijn om te zien hoe dit verder gaat. Wellicht zou je het zelfs kunnen zien als een nieuw einde van de serie aangezien het verhaal weer verder gaat, maar dan door de ogen van Jon Snow.

In totaal heeft HBO Max nu zeven Game of Thrones-projecten in ontwikkeling. Hoe deze er verder uit gaan zien is natuurlijk nog even afwachten.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!