Game of Thrones krijgt mogelijk vette nieuwe spin-off die je wil zien

Films & Series Lucas van de Wetering 14 jun 2024
Leestijd: 2 minuten

Volgens auteur George R.R. Martin is een geschrapte Game of Thrones spin-off een nieuw leven in geblazen, er is nog hoop.

Game of Thrones-bedenker George R.R. Martin heeft helaas nog geen informatie over zijn aankomende boek A Song of Fire and Ice, maar er is niet alleen maar slecht nieuws voor fans. Als we Martin mogen geloven, komt er binnenkort weer een nieuwe spin-off aan.

Op zijn persoonlijke blog gaf George R.R. Martin complimenten aan Eboni Booth. De scenarioschrijver heeft recent een Pulitzer Price gewonnen. Maar in dit bericht deelde Martin ook dat we een nieuwe Tv-show van Game of Thrones mogen verwachten, terwijl deze eerder was geschrapt.

Nieuwe Game of Thrones spin-off

George R.R. Martin deelde op zijn blog dat Eboni Booth op dit moment bezig is met de pilot-episode van de ooit geschrapte serie genaamd Ten Thousand Ships. Dit verhaal zou gaan over Princess Nymeria en de Rhoynar. En hij is erg enthousiast over de Game of Thrones spin-off.

Naast dat Martin Booth complimenten geeft over haar werk als scenarioschrijver en hoe enthousiast hij is over de serie, laat hij ook wel wat van zijn angsten horen. Zo vraagt Martin zich af hoe ze ooit tienduizend schepen, driehonderd draken en gigantische schildpadden gaan regelen met het budget dat ze hebben voor de Game of Thrones spin-off.

Game of Thrones krijgt de vette nieuwe spin-off die je wil zien
Jessica Henwick als Princess Nymeria in Game of Thrones (Afbeelding: HBO Max)

Hoe reëel is de kans?

Natuurlijk is er nog helemaal geen zekerheid dat de serie ook daadwerkelijk uit zal komen. Het zou niet nieuw zijn dat een serie die al in productie was, toch nog gecanceld wordt. Zo zou er ooit een serie komen met Naomi Watts, maar deze pilot heeft nooit het licht mogen zien. Wel kregen we hierna House of the Dragon als nieuwe Game of Thrones spin-off.

Ook was er een tijd geleden een spin-off aangekondigd die Kit Harrington’s Jon Snow zou volgen na Game of Thrones, maar de productie hiervan staat op het moment helemaal stil. Er is wel een kans dat we deze serie ooit nog krijgen, maar ook dit is zeer onzeker.

Het is maar hopen voor Game of Thrones-fans dat Ten Thousand Ships ooit uit zal komen, het klinkt zeker als een vette serie. Gelukkig kunnen we altijd nog uitkijken naar A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight. Deze staat gepland voor 2025 op HBO Max.

Documentaire of tutorial?: How to Rob a Bank is de nieuwste hit op Netflix

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen