Sam Dille
Sam Dille Films & Series 30 jul 2022
Leestijd: 2 minuten

They Shouldn’t Have Killed His Dog: de brute geschiedenis van John Wick

Weinig films hebben hun stempel gedrukt op actiecinema zoals de John Wick-serie dat deed. Na drie delen zijn we nog steeds benieuwd welke manoeuvres het personage van Keanu Reeves uithaalt en welke intriges en mysteries er onder de elegante gevel van het Continental Hotel liggen.

Fans van het eerste uur kunnen nu genieten van een uniek kijkje achter de schermen van de filmreeks. Bestsellerauteur Edward Gross en producer Mark A. Altman geven je een inkijk in de geschiedenis van de film John Wick.

Duik in de geschiedenis van John Wick met dit boek

Neem nu een kijkje achter de schermen in de pagina’s van They Shouldn’t Have Killed His Dog, een boek dat je door elke actiescene, elke film en elk verhaal leidt dat de creatie van dit spannende personage en de verbluffende wereld inspireerde. De schrijvers brengen je middenin de actie van de John Wick-films en vertellen hoe het personage werd vormgegeven.

Het boek bevat verschillende interviews met onder andere de cast, schrijvers, regisseurs, producenten, stuntmannen, choreografen, cinematografen, studiomanagers, redacteuren en critici. Samen nemen ze de belangrijkste actiescènes door, terwijl ze ook een terugblik bieden op de weg die het actiegenre heeft afgelegd. En dan vooral wat de films over John Wick daaraan hebben bijgedragen.

They Shouldn't Have Killed His Dog
Het boek over de iconische antiheld! (Afbeelding: St. Martin's Press)

Het boek biedt bovendien een blik op het personage zelf: een antiheld die de grote traditie van Clint Eastwood’s Man with No Name voortzet met een twist (en een oneindige voorraad munitie). Het boek is de droom van elke actieliefhebber en een unieke manier om te zien hoe John Wick van begin tot eind is ontstaan. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een goed cadeau, dan schiet je met They Shouldn’t Have Killed His Dog ongetwijfeld in de roos!

Op zoek naar een ander cadeau?

Over cadeautjes gesproken, ook voor mensen die nog nooit van John Wick gehoord hebben, schotelen we de beste cadeautips voor. Bijvoorbeeld deze geweldige kalender, speciaal voor Apple-fans of deze innovatieve platenspeler.

Apple History is het perfecte cadeautje voor de echte liefhebbers

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!