We hebben goed nieuws voor de PlayStation 5-zoekenden

Games Jelle van Es 15 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Het scoren van een PlayStation 5 is in deze markt niet makkelijk. Nog altijd hebben we te maken met een veel hogere vraag dan dat het aanbod er is. De grote vraag is dan ook wanneer daar een beetje verandering in komt.

Eerlijk is eerlijk: een heel duidelijk antwoord hebben we daar niet op. Het liefst zouden we van Sony willen horen dat we op 21 februari 100.000 PlayStation 5-exemplaren in Nederland hebben en dat je er gewoon één kan kopen. Dat zit er echter nog niet in. Toch denken we nu een klein lichtpuntje te hebben gevonden.

Nieuwe PlayStation 5 dropt komt er aan

En misschien is het ook meer hopen dan dat we het weten. Maar er zijn een aantal kanalen op Twitter die bijhouden wat er gaat gebeuren met de voorraad aan PlayStation 5-spelcomputers. En daarbij zou het zomaar zo kunnen dat je deze week de mogelijkheid hebt om een PS5 te bestellen bij Bol.com. Zij zouden volgens de onderstaande Tweet straks 4.000 exemplaren in hun bezit gaan krijgen. Daarbij geldt dat je er snel bij moet zijn en alles waarschijnlijk alsnog binnen een paar minuten weg is.

Ook Coolblue zou plannen hebben om de PlayStation 5 weer te gaan verkopen. Net als rond Sinterklaas kiest dat bedrijf er voor om met een loting te gaan werken. Daarvoor heeft het inmiddels al een speciale pagina geopend, die je dus al in de gaten kan gaan houden. Daarop is het op een later moment mogelijk je in te schrijven om uiteindelijk het recht te krijgen om een spelcomputer te kopen. Het blijven wat dat betreft rare tijden. Hier zou je in tegenstelling tot Bol.com ook de Digitale versie van de PlayStation 5 kunnen scoren.

Hopelijk snel duidelijkheid

Goed, het staat dus nog niet in steen geschreven dat er een nieuwe PlayStation 5-voorraad komt en we moeten het dus doen met geruchten. Maar feit is wel dat we op een geven moment toch echt een nieuwe voorraad moeten gaan krijgen. Dus waarom niet deze week?

Er zijn inmiddels 4,5 miljoen exemplaren van de PS5 verkocht

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen