Goedkopere Samsung Galaxy S23 wordt een geschenk voor je portemonnee

Smartphones Mark Hofman 3 apr 2023
Leestijd: 2 minuten

De Samsung Galaxy S23 is een magistrale Android-smartphone. Een heerlijk ontwerp, krachtige specificaties en prettige software zorgen voor een heerlijke ervaring. Mag ook wel, want het toestel is allesbehalve betaalbaar te noemen.

Gelukkig voor ons lijkt het Zuid-Koreaanse bedrijf aan een goedkoop alternatief te werken. Waar fans het vorig jaar zonder een Fan Edition moesten doen, lijkt dat dit jaar wel weer te gebeuren. Feest in de portemonnee!

Samsung Galaxy S23, maar dan goedkoper

De Fan Edition: een smartphonereeks die het beste van Samsungs huidige vlaggenschip combineert met een betaalbaar prijskaartje. Vorig jaar besloot het Zuid-Koreaanse bedrijf de editie te laten vallen. Dit jaar keert hij met de Samsung Galaxy S23 FE waarschijnlijk weer terug.

Bronnen van betrouwbare website SamMobile melden dat de Fan Edition zijn comeback maakt. Gewapend met een Exynos 2200 processor zal de Android-smartphone aan het einde van dit jaar op de markt verschijnen.

Een exacte releasedatum hebben we nog niet, maar bronnen geven aan dat de goedkopere Samsung Galaxy S23 in het vierde kwartaal van 2023 verschijnt. Tussen oktober en november van dit jaar krijgen consumenten de kans om een goedkoop pareltje te scoren. Winst!

Samsung-gebruikers klagen over beeldscherm, maar dat is snel te fixen
De Samsung S23-lijn (Afbeelding: Samsung)

Specificaties met een korreltje zout

Mocht de Samsung Galaxy S23 FE daadwerkelijk eind dit jaar verschijnen, zijn we er dus vroeg bij. Naast het feit dat de Android-smartphone er waarschijnlijk komt, weten we inmiddels ook al wat we ongeveer kunnen verwachten.

De Exynos 2200, een processor die bijvoorbeeld in de Galaxy S22 zat, is niet het enige detail wat boven water komt. De Fan Edition beschikt bijvoorbeeld ook over dezelfde 50-megapixel camera als de Samsung Galaxy S23. Daarnaast kunnen we ook 128GB of 256GB aan opslagcapaciteit en 6GB of 8GB aan werkgeheugen verwachten.

Maar goed, wat ik al zei: we zijn er ontzettend vroeg bij dit keer. Neem het nieuws dus zeker met een korreltje zout en geniet met gepast enthousiasme. Voor je in de winter met je kerstige billetjes van een koude kermis thuiskomt.

Waarom je de recensies in appwinkels niet blind moet vertrouwen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen