Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Apps 2 aug 2023
Leestijd: 2 minuten

Google Flights is het geheim voor meer beenruimte tijdens je vlucht

Als je op zoek bent naar vliegtickets, is Google Flights je beste vriend. Niet alleen laat het je alle mogelijke vluchten zien, maar je komt ook te weten waar je de meeste beenruimte hebt.

Waarschijnlijk verheug je je al op je volgende vakantie. Natuurlijk is de trein beter voor het milieu, maar als je veel sneller op de plaats van bestemming wil komen of als je een verre reis voor de boeg hebt, kies je voor het vliegtuig. Google Flights is dan je ideale kameraad.

Google Flights voor meer beenruimte

Op Google Flights voer je in van waar je wil vertrekken en wat je bestemming is. Vervolgens laat het programma zien welke vluchten er allemaal mogelijk zijn. Je kunt ze sorteren zoals jij wil. Kies je voor de goedkoopste vlucht, de kortste reis of juist de minste CO2-uitstoot?

Toch zijn er nog meer redenen om Google Flights te gebruiken. Zo zie je in één oogopslag ook of je extra moet betalen voor bagage en wat de beenruimte is. Juist dat laatste is echt iets om naar te kijken om je reis aangenamer te maken. Het enige wat je hoeft te doen, is op het pijltje naar beneden drukken onder een vlucht in Google Flights.

Haal meer uit de website

Soms voel je je in een vliegtuig net een sardientje in een blik. Je hebt soms echt geen ruimte om je benen even te strekken. Of nog erger, je zit de hele vlucht met je knieën tegen de stoel voor je. Goed, tijdens een korte vlucht overleef je dat nog wel, maar tijdens een langeafstandsvlucht is het niet iets waar je op zit te wachten. Daar gebruik je nu dus Google Flights voor.

Gelukkig zie je in Google Flights heel makkelijk hoeveel centimeter je hebt. Zo vergelijk je de verschillende opties met elkaar. Dat is veel simpeler dan bij elke luchtvaartmaatschappij een zoekopdracht doen en daarna op zoek te gaan naar de kleine lettertjes.

Genieuze tip maakt einde aan genante blunders binnen Gmail

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!