Big Green Egg heeft Big Fat Prijskaartje, maar Aldi komt met een alternatief

Deals Jeroen Kraak 2 jun 2023
Leestijd: 2 minuten

Je vrienden van WANT zijn constant over het internet aan het struinen om de beste aanbiedingen voor je te vinden. Klinkt misschien een beetje overdreven, maar je moet wat om je vrijdagochtend. Mag stiekem ook wel, want Koning Kraak (beter bekend als Jeroen) heeft een machtig alternatief gevonden voor die populaire Big Green Egg.

Afgelopen weekend was het heerlijk, op dit moment is het grijs. Maar we kunnen niet ontkennen dat weer steeds beter begint te worden. En bij een strakblauwe lucht hoort natuurlijk één ding: de barbecue! De Big Green Egg is de top als het gaat om barbecues, maar gelukkig zijn er ook genoeg alternatieven. Waaronder één bij Aldi.

Het Big Green Egg-alternatief van Aldi

Als je de Big Green Egg wel eens hebt gezien, weet je dat het een bijzondere barbecue is. De speciale vorm en het keramiek zorgen ervoor dat jouw vlees optimaal gaart. Het geeft een lekkere smaak en een ultieme ervaring.

Dat is natuurlijk hartstikke fijn, maar de Green Egg heeft ook een behoorlijk groot nadeel: de prijs. De barbecues zijn zeker niet goedkoop. Voor de mini-versie ben je al 695 euro kwijt.

Een flinke investering, vooral als je niet zeker weet of de Big Green Egg echt iets voor jou is. Gelukkig kan het veel goedkoper met een barbecue die er sterk op lijkt. Deze kun je vinden bij Aldi.

Bij Aldi kun je nu een Mini Kamado aanschaffen voor slechts een fractie van de prijs. Deze is gemaakt van geglazuurd keramiek en heeft een gepoedercoat stalen frame. Er zit een roestvrijstalen rooster op en een speciaal rooster voor de kolen. Net zoals bij de Big Green Egg is er ook een thermometer op dit model aanwezig.

Aldi Green Egg 2
Dat ziet er goed uit (Afbeelding: Lidl)

Goedkoper barbecueën

Zoals gezegd is de gewone Big Green Egg Mini met een prijs van 695 euro behoorlijk duur. Bij Aldi ben je echt veel goedkoper uit. De Mini Kamado kost bij de supermarkt 99,99 euro. Dan heb je dus nog bijna 600 euro over om andere leuke dingen mee te doen.

Als je nog meer ideale aanbiedingen wilt zien, bekijk dan eens het artikel hieronder.

10 fantastische gadgets van Aldi, Lidl, Action en Kruidvat in week 22

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen