Sony helpt herinneren: GTA 5 komt echt naar de PlayStation 5

Games Jelle van Es 9 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

GTA 5 is zonder twijfel één van de grootste games die ooit is uitgebracht. Mocht je de game nog niet hebben gespeeld, dan helpt Sony je er wel even aan herinneren dat de game ook nog even op de PlayStation 5 komt.

Even zonder gekkigheid, maar Sony blijft er op hameren dat GTA 5 in ontwikkeling is voor de PlayStation 5. Dat was al duidelijk tijdens de onthulling van de spelcomputer. En tijdens de laatste PlayStation Showcase werd er ook weer een trailer van getoond. En die delen we dan graag met jullie. Zo zijn we ook wel weer.

GTA 5 toch echt naar de PlayStation 5

De grote vraag blijft echter wel in hoeverre de PlayStation 5 iets toevoegt aan de ervaring die je wellicht al hebt gehad met GTA 5. De grote verwachting is dat de game op het nieuwe platform te maken krijgt met kortere laadtijden. Dat is geen overbodige luxe, want die zijn vaak erg lang. En dat is natuurlijk funest als je vanuit het niets even een online potje wil opstarten. Mocht je de game nou nog nooit hebben gespeeld, dan kan deze onderstaande trailer je vast blij maken.

Mocht je straks dus alsnog GTA 5 voor de PlayStation 5 gaan halen, dan is het ook handig om PlayStation plus te hebben. Ten eerste omdat je dat nodig hebt om op die manier online te gaan gamen. Maar daarnaast krijg je bepaalde bonussen met zo’n actief abonnement. Bonussen die je nu al kunt pakken wanneer je de game al op de PlayStation 4 hebt.

Nog even wachten

Wel is het nog even zaak om nog even te wachten op GTA 5 op de PlayStation 5. Dit najaar komt hij bijvoorbeeld nog niet uit. De game staat namelijk gepland voor een release in maart 2022. En GTA 6 dan? Daar kun je op wachten tot je een ons weegt, zijn we bang.

GTA 6: deze fan heeft het helemaal gehad en stelt de vraag der vragen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen