Jelle van Es
Jelle van Es Games 31 aug 2021
Leestijd: 2 minuten

GTA 6: deze fan heeft het helemaal gehad en stelt de vraag der vragen

GTA 6 laat nog even op zich wachten. Wat zeggen we: we verwachten de game eigenlijk pas in 2023. En dan zijn we nog positief. In Duitsland was het één fan net te veel.

Want tijdens een Duitse televisieshow genaamd Schlag den Star kwam ene Taser op het podium. Niet om als kandidaat mee te doen, maar de vraag te stellen die alle gamers bezighoudt: waar is GTA 6?

GTA 6-vraag in Duitse spelshow

Taser is eigenlijk dus een streaker, maar houdt wel zijn kleren aan. Je ziet in de video hoe hij uit het niets op het podium komt, terwijl de host, Elton, een gesprek voert met de kandidaat in de spelshow. Dat is dus een enge situatie, want je weet nooit wat zo iemand precies gaat doen. Maar toen komt hij met de opmerkelijke vraag: waar blijft GTA 6?

De arme kandidaat schrikt duidelijk van de situatie, maar de host Elton is redelijk rustig. Taser roept op dat de host richting de camera moet roepen waar GTA 6 blijft, maar daar heeft hij geen zin in. Hij weet zelfs nog een grappige opmerking te maken en te stellen dat hij GTA 5 nog niet heeft uitgespeeld. Dat is wel een beetje matig, aangezien de originele game al in 2013 uitkwam. Vervolgens kwam hij op vele verschillende andere platformen uit en wordt de game nog altijd veel gespeeld.

GTA 5 op de PS5 en Xbox Series X

Later dit jaar wordt GTA 5 nogmaals uitgebracht. Deze keer komt de game uit op de PlayStation 5 en de Xbox Series X. Dat betekent dus dat GTA 6 waarschijnlijk nog veel langer op zich gaat laten wachten. En wellicht dat we in de toekomst dan Taser nog een keer gaan tegenkomen met zijn vragen. Wil je meer lezen over alles dat met gaming te maken heeft? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

GTA-achtige game Saints Row is terug, maar niet zoals je het herinnert!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!