GTA 5-voice actors doen lopende meme in het echt na

Games Jelle van Es 13 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Ah, het internet en zijn memes. Soms ben ik wat aan de oude hand en snap ik niet helemaal waarom men ergens helemaal los op gaat. De huidige GTA 5 meme is daar een goed voorbeeld van.

Want een paar jaar na de release van de game besloot het internet dat het leuk was om een scene tussen Lamar en Franklin na te doen, maar dan Lamar in te wisselen voor een ander personage. En daar hebben de voice actors nu mooi op gereageerd.

GTA 5 meme wordt van extra meme voorzien

In de GTA 5 meme draait het om Franklin die belachelijk wordt gemaakt door Lamar. En dat personage wordt dan elke keer voor een ander personage ingewisseld. Zo zagen we al het karaoke-gezang uit de Yakuza-reeks, een samenkomst met Darth Vader en nog veel meer, zoals je in de onderstaande video kan zien.

Goed, het is een behoorlijke verzameling, maar de rek lijkt er nu wel uit. Toch is er nog een laatste video die er over heen gaat. Daarin zien we Slink Johnson en Solo Fonteno. Slink is daarbij de voice actor van Lamar, terwijl Solo verantwoordelijk was voor Franklin. Zij zijn samen gekomen om dit stukje meme-content in GTA 5 in het echt op te nemen. Inclusief het mooie en tegelijkertijd ietwat vreemde einde.

Cirkel is rond

En zo lijkt deze cirkel in GTA 5 ook weer rond te zijn. En misschien maar goed ook. Want het ding met een meme is dat het vaak maar even grappig is. We hebben het nu zo’n twee weken gehad en daarmee lijkt dit een mooi einde te zijn voor iets dat vanuit het niets is ontstaan. En dat van een game die al in 2013 uitkwam. Overigens is de game nog altijd springlevend en kijkt men massaal uit naar een game als GTA 6.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen