GTA Online Peyote locaties: verander in een dier

Grand Theft Auto V is één van de meest succesvolle games ooit. En ook de onlinemodus in de vorm van GTA Online wordt veel tijd doorgebracht. En daar is nu tijdelijk een evenement met de terugkeer van de Peyote.

De Peyote plant is een soort cactus met een speciaal stofje die er voor zorgt dat je een enorme trip beleeft. Je verandert dan in een dier en kunt tijdelijk losgaan. De Peyote is tot en met 13 april beschikbaar in GTA Online, waardoor je dus nog een paar dagen de tijd hebt om er mee los te gaan.

GTA Online Peyote locaties

Er zijn vier verschillende soorten dieren waarin je kunt veranderen na het consumeren van het stofje dat in de Peyote plant zit. Het gaat om dieren te land, in de lucht, in de zee en nog een categorie die geldt als speciaal. Met de gronddieren kun je als een hert of cougar losgaan. In de zee kun je als een haai losgaan en dan heb je ook nog vogel soorten. Afhankelijk van het soort dier waar je in verandert, kun je bepaalde dingen doen. En dat levert weer lekkere chaos op. Hieronder een handige afbeelding die laat zien waar de verschillende planten te vinden zijn.

GTA Online Peyote locaties
De Peyote locaties in GTA Online (Afbeelding: Reddit)

Mocht dit nog niet duidelijk genoeg zijn, dan hebben we hieronder ook nog een video die de verschillende locaties in beeld brengt, zodat je een beter idee krijgt waar de plant zich precies bevindt wanneer je ongeveer op de locatie bent.

Daarnaast zijn er ook nog twee speciale Peyote locaties in GTA Online te vinden, waardoor je kunt veranderen in Bigfoot of Chop uit het hoofdverhaal van GTA 5. Dit zijn de blauwe stippen uit de bovenstaande kaart. En in de onderstaande video zie je hoe dat er precies uitziet.

Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
GTA Online Peyote locaties: verander in een dier
Sluiten