Jelle van Es
Jelle van Es Games 21 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

GTA Trilogy-eigenaren krijgen gratis game (die je waarschijnlijk al hebt…)

Dat GTA Trilogy niet helemaal de game is die het had moeten zijn, is een redelijke understatement. De release werd geplaagd met heel wat problemen en zorgde er voor dat Rockstar Games hun excuses moest aanbieden.

Toch is er nu wat goed nieuws voor iedereen die de GTA Trilogy heeft gekocht. Of zelfs nog van plan is om te gaan kopen. Want als je dat doet, dan geeft Rockstar Games je een gratis game. Er zitten alleen wel een paar haken en ogen aan.

Gratis game voor GTA Trilogy-bezitters

Ten eerste is de gratis game alleen voor hen die de game op de pc hebben gekocht. Dat is te lezen op een nieuwe blogpost van het bedrijf. Als je de game hebt aangeschaft, dan krijg je sowieso 10 dollar korting op je volgende aankoop via de Rockstar Store. Maar interessanter is dat iedereen die de game heeft gekocht voor 5 januari (waardoor je nu ook nog kan profiteren van de actie) een gratis game krijgt. Het nadeel is dan wel weer dat het om games gaat die je waarschijnlijk al lang en breed in huis hebt. Het gaat namelijk om games als Grand Theft Auto V: Premium Edition, Grand Theft Auto IV: Complete Edition, Max Payne 3, L.A. Noire en Bully: Scholarship Edition. De kans is groot dat je deze games al bezit wanneer je de Trilogy in huis hebt gehaald.

GTA Trilogy
GTA Trilogy (Afbeelding: Rockstar Games)

Mocht dat het geval zijn, dan zijn er nog twee andere alternatieven wanneer je GTA Trilogy hebt aangeschaft. Je kunt namelijk ook kiezen voor een Great White Shark Cash Card voor het geval je GTA Online speelt. Ben je meer van Red Dead Online? Dan heb je de mogelijkheid om voor die game 55 Gold Bars te scoren. Dat is toch wel weer lekker. Daarnaast is de Trilogy momenteel met 20 procent korting te koop. Op die manier kun je dus twee vliegen in één klap slaan. Je koopt dan de game met zijn gebreken, maar scoort daarbij dus ook gelijk wat bonussen en hoopt dat Rockstar Games uiteindelijk de Trilogy op een punt brengt dat hij wel weer echt de moeite waard is.

Onze review

Wil je weten wat wij vinden van de GTA Trilogy? Dan kun je hier onze review lezen.

GTA Trilogy Review: zo slecht als iedereen zegt?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!