Halo: Infinite-spelers weten nu al de game te slopen

Games Jelle van Es 7 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Halo: Infinite laat niet meer al te lang op zich wachten. Vanaf morgen is het mogelijk om met de game aan de slag te gaan en kun je genieten van een groots avontuur. Wij hebben de game al een tijd gespeeld en komen snel met de review. Maar voordat het zover is, wilde we een fantastische video met jullie delen.

Eén van de grote veranderingen in Halo: Infinite ten op zichte van de originele games, is dat je nu speelt in een behoorlijk grote open wereld. En daar kun je dus gaan spelen. En wanneer je dat een beetje goed doet, dan kun je waanzinnige dingen doen en eigenlijk de game slopen.

Halo: Infinite-speler is creatief met de game

Het gaat om de Australische gamer Mint Blitz. Hij is lekker los aan het gaan met Halo: Infinite en besloot op een bepaald moment om even lekker te klooien met de mogelijkheden die de game biedt. En hetgeen wat hij doet, doet een beetje denken aan wat gamers hebben gedaan met een titel als Zelda: Breath of the Wild. Hij pakt een gravity hammer erbij en ramt die tegen een Razorback. Als gevolg daarvan vliegt het voertuig weg. In een fractie van een seconde schiet hij zijn grappling hook (één van de skills die je hebt) op de Razorback. Als gevolg daarvan vliegje door de lucht en die snelheid wordt heel erg lang behouden. De video waarin de gamer het doet is hieronder te zien.

Uiteindelijk weet de Master Chief op deze manier een afstand van maar liefst drie kilometer af te leggen. Dat is een behoorlijk stuk. Uiteindelijk is het ook in Halo: Infinite mogelijk om verschillende vliegende voertuigen erbij te pakken en op die manier snel en gemakkelijk te reizen. Maar dit is toch wel erg tof om te zien. Bovendien kan ik me voorstellen dat je door dit soort trucjes bepaalde dingen in de game kunt overslaan, doordat je snel en gemakkelijk een grote afstand kunt afleggen.

Xbox Game Pass

Mocht je dus een Xbox hebben, dan raad ik je aan om morgen los te gaan met Halo: Infinite. De game is onderdeel van de Xbox Game Pass en is zodoende met een actief abonnement gratis binnen te halen.

YES: Xbox Game Pass krijgt vandaag één van de beste games ooit

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen