Halo Infinite’s sniper maakt 23 kills met één enkel schot

Games Jelle van Es 3 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Het doden van twee vliegen met één klap is natuurlijk al bizar indrukwekkend. Ook als je gebruik maakt van een elektrische vliegenmepper (één van de beste uitvindingen van deze eeuw). Maar deze Halo Infinite-speler laat zien dat dat eigenlijk peanuts is.

Want de Japanse Youtuber Sakanayalungang wilde wel eens kijken hoe krachtig de sniper is in Halo Infinite. We weten al dat je met ene gerucht schot gelijk een kill kan maken. Maar dat je zoveel spelers kan killen met een enkel schot, dat wisten we niet.

23 kills met één schot in Halo Infinite

De onderstaande video is in het Japans, maar het idee is duidelijk. Met een gek stemmetje worden de spelers geteld die keurig in een rijtje gaan staan om vervolgens te zien hoever de kogel uit een sniper in Halo Infinite komt. En het ziet er naar uit dat de kogel niet te stoppen is. Want de 23 spelers die in de video achter elkaar worden gezet, leggen na een enkel schot allemaal het loodje. De video is hieronder te bekijken.

Uiteraard is dit allemaal afgesproken werk en is de kans zeer klein dat je ooit in een echt potje zoveel kills met één schot maakt. Maar het maakt wel duidelijk hoe krachtig de sniper in Halo Infinite precies is. Ook is het grappig om te zien hoe de kill counter oploopt na het schot.

Probeer het zelf

Mocht je het nog niet gedaan hebben: het is mogelijk om de multiplayer van Halo Infinite zelf te beleven. Deze is inmiddels al een week of drie beschikbaar als een free-to-play game. Mocht je uitkijken naar het verhaal van de game, dan moet je nog even wachten. Deze verschijnt namelijk op 8 december en kun je hier scoren. De multiplayer nog niet gespeeld? Wij geven je vijf redenen om dat toch te gaan proberen.

Halo Infinite: 5 redenen om los te gaan met de multiplayer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen