Netflix voorziet Android en iOS-gebruikers van drie gloednieuwe games

Games Wesley Akkerman 3 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Streamingdienst Netflix is sinds kort ook aanbieder van videogames. En dat aanbod is zojuist uitgebreid met drie gloednieuwe titels. Het zijn wellicht niet de spellen die je overhalen een abonnement af te nemen bij de dienst. Maar het zijn wel prima middelen om wat tijd te doden, terwijl je op de trein wacht, bijvoorbeeld.

Als abonnee van Netflix krijg je toegang tot een handjevol videogames. Dit zijn o.a. games die zijn gebaseerd op populaire series. De verschillende spellen hebben geen digitale aankopen of advertenties aan boord, maar vereisen wel dat je inlogt met een actief account van het bedrijf. Maar daarna kun je zoveel spelen als je wil.

Netflix brengt extra games uit

De spellen waarmee Netflix zijn nieuwe dienst lanceerde, zijn: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Shooting Hoops, Card Blast en Teeter Up. Daar komen nu dus drie titels bij, die dit keer níet gebaseerd zijn op content van de streamingdienst. De games zijn Dominoes Café, Knittens en Wonderputt Forever.

Dit nieuwe aanbod komt bovenop het aanbod dat de streamingdienst nog geen twee weken geleden toevoegde. Destijds ging het om Gamelofts Asphalt Xtreme en Bowling Ballers. Het zijn misschien niet het soort spellen dat je verwacht bij een Netflix-abonnement, maar je kunt er prima wat tijd mee doden, dus.

De drie nieuwe games

De namen van de drie nieuwe games laten weinig aan de verbeelding over. Het eerste spel, Dominoes Café, stelt je in staat dominosteentjes neer te leggen. De tweede game, Knittens, is een match three-spel en het derde spel, Wonderputt Forever, laat je helemaal opgaan in de wereld van golf. Lekker casual dus allemaal.

Het gamesprogramma van Netflix bestaat nog maar een maand, maar biedt voor heel veel soorten gamers dus wat wils. Dit is misschien niet het aanbod waar hardcore gamers naar op zoek zijn, maar het is wat het is. Ook de casual gamers moeten gewoon de ruimte krijgen om te spelen wat ze willen spelen.

Netflix brengt eindelijk games uit en die zijn gratis te spelen

Dominoes Café download je hier voor Android of iOS. Knittens is via deze links te downloaden voor Android en iOS. En als je Wonderputt Forever wil uitproberen, dan heb je deze linkjes nodig: Android en iOS.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Netflix (persbericht)

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen