Dit legendarische Halo-wapen krijgt eindelijk de NERF-gun die hij verdient

Games Jelle van Es 25 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Dit najaar krijgen we met Halo Infinite eindelijk een nieuw deel in de langlopende serie. En mocht je een groot fan van de reeks zijn, dan is dit een NERF-gun waar je echt blij van wordt.

Want Hasbro heeft laten weten dat zij gaan komen met de NERF LMTD Halo Needler. Jawel, de klassieke Needler die door de Grunts in de game gebruikt gaan worden kun je straks zelf in huis halen om mee te gaan knallen. Hoe vet is dat?

Halo-wapen wordt NERF-gun

Deze Needler uit Halo is een 10-round Dart Blaster. Dus daar kun je wel wat pijltjes mee vuren voordat je ze van de grond moet rapen en vervolgens weer moet gaan laden. Het mooie aan dit model is dat het dus echt lijkt op het wapen uit de game. Zo heeft het de iconische paarse kleuren en aan de bovenkant zie je de naalden. Wanneer je de trekken in houdt, dan moeten die Needles op de NERF-gun gaan oplichten. En als je dan de trekker overhaalt, dan schiet hij zijn pijltje af. Het is een gemotoriseerd model, waardoor je er wel iets van zes batterijen in moet plaatsen, maar dat heb je er vast wel voor over.

Nerf Halo
De Needler (Afbeelding: Hasbro)

Mocht je geen zin hebben om met deze NERF-gun te gaan spelen, dan is het goed om te weten dat hij met een speciale stand komt. Daar kun je hem op plaatsen en zo tentoonstellen. Dat is dan ook een meerwaarde voor je Halo-collectie. Daarnaast komt hij met een speciale kaart waar een code op is te vinden. Daarmee kun je bepaalde content in Infinite gaan vrijspelen. Wat dat precies gaat zijn, dat is nog niet helemaal duidelijk.

Nerf Halo
Op een stand (Afbeelding: Hasbro)

Prijzig

Hoe tof deze NERF-gun ook is, hij is niet goedkoop. Op Amazon wordt hij in de Verenigde Staten aangeboden voor 99,99 dollar. Maar wat misschien vervelender is, is dat hij nog lang niet uitkomt. Eind 2022 staat hij gepland. Of je dan nog altijd Halo: Infinite speelt, dat is nog maar de vraag. Die game staat gepland voor 15 november. Wil je meer lezen over die game? Check dan dit artikel.

Halo Infinite Multiplayer wordt gratis: alles wat je moet weten

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen