De streamingdienst die je alle Harry Potter-films laat bingen

Films & Series Mark Hofman 26 aug 2022
Leestijd: 2 minuten

Hoeveel tijd er overheen gaat maakt in principe niet heel veel uit: Harry Potter blijft immens populair. Acht verschillende films, miljarden euro’s en fans over de hele wereld. Het magische geintje is simpelweg een wereldwijd succes geweest en doet het anno 2022 nog altijd heel erg goed.

Niet heel vreemd dat veel mensen met liefde het verhaal van The Boy Who Lived regelmatig terugkijken. Maar waar kun je dat in Nederland eigenlijk doen? WANT-redacteur Mark Hofman legt het je met liefde uit.

Alle Harry Potter-films bingen

Ik ben gek van Harry Potter. Vroeger kon ik niet wachten tot de films verschenen en knalde ik met mijn oogballen de letters uit de boeken. Sinds 2011, toen de laatste film in de bioscoop verscheen, kijk ik elk jaar alle acht de films nog eens rustig terug. Niet omdat het kan, maar omdat het gewoon moet. Dit deel van mijn jeugd mag ik van mezelf nooit vergeten.

Vorig jaar kon je alle films, voor de belachelijk lage prijs van €2,99 per maand, op Amazon Prime Video vinden. Anno 2022 zijn ze er echter niet meer te vinden in je Prime-abonnement en moet je het dus elders zoeken. Waar? Bij HBO Max!

Harry Potter-films, HBO Max
(Screenshot: WANT)

Warner Bros. heeft magische wereld van J.K.Rowling tot leven gebracht. Niet gek dus dat alle Harry Potter-films op de streamingdienst van HBO te vinden zijn. De twee behoren namelijk tot hetzelfde bedrijf: Warner Bros. Discovery.

Meer magie uit The Wizarding World

De acht Harry Potter-films zijn overigens niet het enige wat je op HBO Max kunt bewonderen. Persoonlijk vind ik het niet heel geweldig, maar alle Fantastic Beasts-films staan ook op de streamingdienst. And Where to Find Them, The Crimes of Grindelwald en The Secrets of Dumbledore zijn dus ook te bewonderen.

Daarnaast zijn er ook nog twee specials te zien op HBO Max. In Harry Potter: Hogwarts Tournament of Houses. Hierin nemen echte fans het tegen elkaar op om de titel te pakken van beste fan ter wereld. Maar goed, die schrijft dit artikel dus ik weet niet waar dat voor nodig is.

AAAAANYWAY. Naast de eerdergenoemde titels is ook de veelbesproken reunië op HBO Max te zien. Wil je daar alles over weten? Check dan zeker even het onderstaande artikel!

Harry Potter keert terug als Harry Potter in Harry Potter reünie-trailer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen