De Harry Potter reünie poster waar je de afgelopen tien jaar van droomde

Films & Series Mark Hofman 16 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Op 1 januari 2022 is het eindelijk zover: een groot deel van de Harry Potter-cast keert terug. Om de twintigste verjaardag van de franchise te vieren komt HBO Max met een heuse special. Een special dat nu voorzien is van een poster waar je de afgelopen tien jaar van droomde.

Op de posters zijn de drie hoofdpersonen van Harry Potter weer herenigd met elkaar. Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint schitteren van het scherm. Al zijn dat zeker niet de enige acteurs die we zien.

Harry Potter reünie krijgt eerste poster

HBO Max heeft een nieuwe afbeelding gedeeld van Harry Potter: Return to Hogwarts. In de special keren de castleden en producenten van de immens populaire franchise terug om terug te blikken op het succes dat het met zich meebracht. We wisten door de eerste trailer al wie we precies konden zien in de special, maar krijgen dankzij de poster eindelijk de eerste nostalgische gevoelens.

Harry Potter 2022
Daar zijn ze weer (Afbeelding: HBO Max)

Op de afbeelding zijn Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) en Emma Watson (Hermoine Granger) weer voor het eerst met elkaar te zien. Al zijn de acteurs en actrices op de achtergrond ook genoeg reden voor een feestje. Zo zien we onder andere Tom Felton (Draco Malfoy), Oliver en James Phelps (Fred & George), Bonnie Wright (Ginny Weasley) en Evanna Lynch (Luna Lovegood) te zien. Ook zien we Matthew Lewis, de man die de rol van Neville Longbottom vertolkte, op de poster. Hij was ook al te zien in de eerste trailer.

Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore

Het is overigens een goede tijd voor Harry Potter-fans. Naast de geplande special op HBO Max verscheen afgelopen week ook de eerste volledige trailer voor Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore. De film heeft voor aardig wat controversie gezorgd door acteur Johnny Depp te vervangen door Mads Mikkelsen. De acteur vult de rol van Grindewald in, wat een belangrijk personage is in de franchise.

Kijk via de bovenstaande embed rustig even naar de trailer van deze nieuwe film. Meer weten over films en series? Check dan zeker even deze pagina. 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen