Harry Potter 20th Anniversary: HBO Max geeft eerste indruk van reünie

Films & Series Mark Hofman 6 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Het is niet veel, maar het is iets. HBO Max heeft de eerste teaser naar buiten gebracht van de Harry Potter 20th Anniversary Special: de grote reünie voor één van de grootste franchises uit de filmindustrie.

Voor deze reünie worden Daniel Radcliffe (Harry Potter), Rupert Grint (Ron Weasley) en Emma Watson (Hermoine Granger) voor het eerst weer bij elkaar gebracht. Net als een overgroot deel van de overige cast.

HBO Max deelt eerste Harry Potter-teaser

Het jaar 2022 gaat op 1 januari al direct goed van start. Althans, voor fans van Harry Potter. Het verhaal van The Boy Who Lived bestaat twintig jaar en dat moet gevierd worden. HBO Max haalt alles uit de cast (haha) om er een bijzonder evenement van te maken. Zo zullen niet alleen de drie hoofdrolspelers, maar bijna alle andere acteurs en actrices uit de franchise te zien zijn.

In de eerste teaser, die HBO Max naar buiten brengt, krijgen we in 50 seconden een eerste indruk. Zo zien we drie bekende gezichten kort voorbij komen. Denk aan Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid), Matthew Lewis (Neville Longbottom) en Mark Williams (Arthur Weasley). Daarbij zien we ook korte teasers van twee dames voorbij komen, al weten we niet 100% zeker wie het zijn. Het lijkt te gaan om Helena Bonham Carter (Bellatrix van Detta) en Emma Watson (Hermoine Granger).

Bekijk de trailer hieronder:

Zij zijn helaas geen onderdeel

Helaas zijn er ook een aantal acteurs en actrices die niet de kans hebben gekregen om nog één keer terug te blikken op het grote succes. Dat heeft te maken met het feit dat de Harry Potter-cast in de loop der jaren een aantal leden heeft verloren. Waar sommigen van hen ons achterlieten vanwege hun hoge leeftijd, verlieten bepaalde castleden ons veel en veel te vroeg. De kans is groot dat ook hier aandacht aan besteed wordt tijdens de HBO Max special.

Alle Harry Potter-films kijken? Deze streamingdienst biedt ze aan!

Denk hierbij aan Alan Rickman (Serverus Snape), Richard Harris (Albus Dumbledore), Richard Griffiths (Vernon Dursley), Robert Hardy (Cornelius Fudge) en Helen McCrory (Narcissa Malfoy).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen