Mark Hofman
Mark Hofman Films & Series 17 nov 2021

Hoofdrolspelers Harry Potter keren terug voor deze unieke reünie

Het is inmiddels twintig jaar geleden dat Harry Potter and the Sorcerer’s Stone in de bioscopen verscheen. Dat dit het begin zou zijn van één van de populairste franchises aller tijden had destijds niemand kunnen bedenken. Zo ook niet de drie hoofdrolspelers.

Dat verhaal kunnen ze zelf alleen veel beter vertellen. Iets dat ze ook zullen doen, want er komt een heuse Harry Potter reünie op HBO Max. De streamingdienst, die vanaf volgend jaar ook in Nederland te gebruiken is, brengt Daniel Radcliffe weer samen met Emma Watson en Rupert Grint.

Harry Potter-cast herenigd

HBO Max heeft een trailer naar buiten gebracht voor een geweldig spektakel. De streamingdienst trapt 2022 af met een heuse Harry Potter reünie. Op 1 januari zal er een special verschijnen waarin Daniel Radcliffe, Emma Watson en Rupert Grint samen terugblikken op de gigantische franchise. Naast het bekende trio zullen onder meer ook Gary Oldman (Sirius Black), Tom Felton (Draco Malfoy) en Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid) te zien zijn. Het is de eerste keer sinds 2011 dat bijna de hele cast weer bij elkaar komt.

Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts richt zich op het gigantische succes van de franchise. Daarin blikken de sterren van de film terug op hun tijd op de set, het succes dat erbij kwam kijken en wat dit voor hun carrières betekend heeft. Voor ons weer een moment om nog even volop te genieten van datgeen wat onze jeugd gemaakt heeft.

HBO Max in Nederland

De Harry Potter reünie zal op 1 januari 2022 in premiére gaan op streamingdienst HBO Max. Later in het jaar, ergens rond de lente van 2022, zullen ook TBS en Cartoon Network de special uitzenden. Hopelijk hoeven we in Nederland niet zo lang te wachten, gezien HBO Max ook onze kant opkomt. Zo werd een aantal weken geleden bekend.

HBO Max komt in 2022 naar Nederland: dit moet je allemaal weten

Wanneer HBO Max precies te zien is in ons land is nog niet bekend. Wel weten we dat de dienst €8,99 per maand gaat kosten en dat we daar dus de Harry Potter reünie op kunnen bekijken. Meer weten? Check dan zeker even de bovenstaande link!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft

De laatste ontwikkelingen in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Hoofdrolspelers Harry Potter keren terug voor deze unieke reünie
Sluiten