Nieuwe HBO Max-serie scoort geweldige beoordelingen

Films & Series Jeroen Kraak 8 mrt 2022
Leestijd: 2 minuten

Je hebt het al gemerkt: sinds vandaag is HBO Max live in Nederland. Je kunt nu meteen een nieuwe serie kijken die goed scoort.

We hebben lang op HBO Max moeten wachten, maar eindelijk is de streamingdienst van WarnerMedia beschikbaar in Nederland. De streamingdienst staat bekend vanwege haar hoogwaardige series. Zo vind je op HBO Max onder andere Game of Thrones, Westworld en Chernobyl. Afgelopen zondag is een nieuwe serie in première gegaan en deze scoort meteen goed bij het grote publiek.

Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is net uit

We hebben het over Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Deze serie gaat zoals je wellicht al verwacht aan de titel over de Los Angeles Lakers, de beroemde basketbalclub uit de Amerikaanse NBA.

HBO Max beschrijft de serie zelf als volgt: “Deze serie beschrijft de professionele en persoonlijke levens van de Los Angeles Lakers uit de jaren ’80, een van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën in de sportwereld, een team dat een nieuw tijdperk inluidde, zowel op als buiten het veld.”

Goede beoordelingen voor HBO Max

Sinds afgelopen zondag is de eerste aflevering van de serie te zien. Deze weet meteen goed te scoren. Op Rotten Tomatoes krijgt de nieuwe show een percentage van 87 procent op basis van 30 reviews. Rolling Stone schrijft: “Dit is niet een game-changing drama, maar het is wel absurd vermakelijk.” Toch is niet iedereen positief waaronder CNN. “Hoewel de jaren ’80 stijl verantwoordelijk is voor een groot deel van de sfeer, voelt dit als een no-look pass die buiten het veld gaat.”

HBO Max is echte Netflix-killer door fantastische deal voor nieuwe gebruikers

Op IMDb trekken de kijkers zich niet te veel aan van de recensenten die negatief zijn. De serie scoort daar nu een 8,6 na ruim 500 beoordelingen. Ook fans van de Lakers zijn positief, blijkt uit een van de reviews: “De eerste aflevering was hilarisch en rekende ook af met heilige huisjes. Het was ook goed om het negatieve beeld te zien van voormalig eigenaar Jack Kent Cooke die een kolossale a**hole was.

De eerste aflevering van Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty is nu te zien op HBO Max. Elke week komt er nieuwe episode. In totaal heeft het eerste seizoen 10 afleveringen.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen