Sam Dille
Sam Dille Gadgets 10 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Perfect voor de ultieme Smart Home: een slim bad met Google Assistent

Stel je eens voor: je laat na een drukke werkdag door Google Assistant je bad vullen op een perfecte temperatuur. Terwijl je in bad ligt kun je mist laten dwalen en olie toevoegen. Klinkt als de ideale badervaring toch? Door dit nieuwe slimme bad van Kohler wordt dit binnenkort werkelijkheid.

Kohler heeft namelijk een slim bad aangekondigd waar je met hulp van stembesturing je bad kan vullen. Dat alleen al is een baanbrekende feature, maar er is nog meer. Afhankelijk van welk model je koopt, kun je de kleur van de lichten rond het bad te veranderen of hem zelfs wat ‘sfeermist’ laten inschakelen.

Het slimme bad van Kohler

Je kunt met het slimme bad ook vooraf ingestelde routines instellen. Met deze routines gaan functies in een bepaalde volgorde aan en uit. Zo kun je je bad precies instellen zoals je het wil. Je kunt bijvoorbeeld de kuip zichzelf laten vullen tot een bepaald niveau en een bepaalde temperatuur. Zodra dat klaar is, kun je wat mist toevoegen of wat aromatherapie inschakelen. Dit alles doet het bad in een mum van tijde met een spraakopdracht naar Alexa of Google Assistant.

Bekijk hier meer van het slimme bad. Ziet er er niet heel ontspannend uit?

Zoveel geld ben je aan het bad kwijt

Deze luxueuze badervaring is op z’n zachts gezegd niet goedkoop te noemen. Om de temperatuur en diepte van het slimme bad te kunnen regelen, zal je namelijk een model moeten aanschaffen van ongeveer 7.100 euro. Als je de “Experience Tower” wil, waarmee je mist en aromatherapie kunt activeren, kost je dat ongeveer 8.900 euro. Beide modellen zullen vanaf juli verkrijgbaar zijn. De versie die ook de vloerroosters en verlichting heeft, heeft een geschatte prijs van 13.000 euro. Deze zal in oktober verkrijgbaar zijn. Voordat je in een slim bad kan ontspannen, zal je dus nog even moeten wachten.

Naast dit slimme bad, is er ook een nieuwe robot voor in de keuken

Naast dit slimme bad is er voor de beste keukenervaring inmiddels ook een gadget ontwikkeld. Deze robot kent 5.000 recepten en doet de afwas voor je met één druk op de knop.

 

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!