De 5 ideale high-end gadgets voor Kerstmis 2023

Gadgets Jeroen Kraak 20 dec 2023
Leestijd: 3 minuten

Kerstmis komt eraan en dus is het nu het moment om een mooi cadeau te scoren. Maar welke high-end gadgets wil je echt in huis halen? Wij zetten er speciaal voor je vijf op een rij.

Zoek je nog naar dat ene high-end gadget voor je partner, of natuurlijk voor jezelf? Dan helpt de WANT-redactie je een beetje. Wij zetten vijf producten op een rij die een verrijking zijn voor je huis.

Het zijn zeker niet de goedkoopste gadgets, maar ze maken het binnen vertoeven tijdens de koude maanden net weer wat beter. Hier komen ze.

Sage The Barista Touch

Een goed koffiezetapparaat is een flinke investering, maar als je er eenmaal een hebt, kun je echt niet meer zonder. Ze behoren dan ook tot de ideale gadgets in de keuken. Opstaan met heerlijke koffie geeft een goddelijk gevoel. Met de high-end Sage The Barista Touch haal je dat gevoel in huis.

Dit koffiezetapparaat combineert een stijlvol design met zeer veel techniek. Zo voel je jezelf een echte barista, die echt niet onderdoet voor die uit je favoriete koffietentje. Er zijn acht vooringestelde recepten, maar je kunt ook zelf acht aangepaste dranken creëren. Zo drink jij de koffie die jij wilt.

Je koopt de Sage The Barista Touch Impress Stainless Steel voor 1.299 euro.

De 5 ideale high-end gadgets voor Kerstmis 2023
(Afbeelding: Sage)

De high-end Orbi 960-serie

Je (her)kent vast het dagelijkse vloeken vanwege een trage verbinding. Haperende videogesprekken, het traag laden van pagina’s of een programma dat eindeloos lang duurt om op te starten. Met de Orbi-serie zijn die perikelen verleden tijd.

De Orbi-collectie bevat een serie mesh-systeem routers met razendsnel internet, het best beveiligde netwerk en bovendien een strak design dat je graag in je interieur wilt laten zien. Geef je partner, familielid of collega’s ergernisvrije dagen cadeau. Dat is nog eens origineel!

Je koopt de Orbi RBKE963 router set vanaf 1.899,99 euro (3 stuks).

De 5 ideale high-end gadgets voor Kerstmis 2023
(Afbeelding: Netgear)

Bowers & Wilkins Zeppelin McLaren-editie als ideaal gadget

Als je het over high-end speakers hebt, kom je al snel terecht bij een merk als Bowers & Wilkins. De Zeppelin-speaker is al een tijdje op de markt, maar sinds dit jaar is ook de McLaren-editie verkrijgbaar. Een ideaal gadget voor de echte Formule 1-fan.

Deze speaker valt op door zijn vorm en heeft ook nog eens speciale drive-unit-technologieën. Hierdoor kun je overal in de kamer genieten van optimale muziek. Daarnaast koppel je deze speaker ook heel makkelijk met je andere Bowers & Wilkins-producten.

Goedkoop is deze speaker niet, maar je kunt wel heerlijk van muziek genieten. Hij kost je 899 euro.

Bowers & Wilkins komt met ideale speaker voor elke Formule 1-fan
(Afbeelding: Bowers & Wilkins)

De high-end iPhone 15 Pro Max

Deze is natuurlijk niet een hele verrassende in de lijst met high-end gadgets. De iPhone 15 Pro Max is een van de beste smartphones op de markt. Deze heeft weer een aantal nieuwe functies die de ‘gewone’ iPhones niet hebben. Denk hierbij aan de actieknop aan de zijkant en de mogelijkheid om 3D-video’s te maken voor de nog niet uitgekomen Apple Vision Pro.

Wat ook opvalt aan de iPhone 15 Pro Max in vergelijking met zijn voorganger, is de buitenkant. Deze is nu van titanium in plaats van roestvrij staal. Niet alleen is je telefoon daardoor ontzettend sterk, maar ook veel lichter.

De iPhone 15 Pro Max haal je nu in huis vanaf 1.433 euro.

Je krijgt flink veel nieuwe emoji op je iPhone: dit zijn ze
(Afbeelding: Unsplash)

Samsung The Premiere als meest bijzondere gadget

Beamers zijn al jaren op de markt, maar die van Samsung in de Premiere-lijn zijn extra bijzonder. Je zet dit gadget tegen de muur waarna ze je favoriete film of serie gewoon projecteren. Dit gebeurt met een resolutie van 4K, waardoor je alles haarscherp ziet.

Je mag The Premiere dus met recht een high-end product noemen. Daarnaast heeft deze beamer ook een ingebouwde soundbar met een vermogen van 30 watt. Zo hoef je je ook echt geen zorgen te maken om het geluid.

Samsung The Premiere LSP9T kost je 4.699 euro.

Smart tv is niet meer nodig door nieuwe 8K beamer van Samsung
De Premiere van Samsung. (Afbeelding: Samsung)

Geheim prototype laat zien waarom Apple dit grote project stopte

 

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen