Jelle van Es
Jelle van Es Games 25 mrt 2021
Leestijd: 2 minuten

Hitman 3 krijgt met de 7 Deadly Sins een reeks aan uitbreidingen

Hitman 3 is één van de grotere titels die dit jaar is uitgebracht. Het is een game die je in de basis al erg lang kan spelen, omdat je in elk level meerdere manieren hebt om je doel te bereiken.

Dat beviel mij erg goed, zoals je in de review kan lezen. Mocht je echter alles al geprobeerd hebben, dan is het goed om te weten dat de game met de 7 Deadly Sins een reeks aan uitbreidingen krijgt.

Hitman 3 en de 7 Deadly Sins

Volgens de maker gaat de 7 Deadly Sins een reeks aan updates worden. Je kunt deze aanschaffen als een totaalpakket voor 29,99 euro of telkens los aanschaffen voor 4,99 euro. De eerste update wordt op 30 maart uitgebracht voor Hitman 3 en draait om Greed, oftewel hebzucht. In deze uitbreiding ga je terug naar Dubai, het eerste level uit de game. Daar zijn er veel munten te vinden en komt er een nieuwe speelmechanic. Wat dat betreft doet de ontwikkelaar er redelijk vaag over. Het lijkt er op dat het level in drie delen wordt verdeeld en je de voorwerpen mee moet nemen naar elk nieuw gedeelte. De onderstaande trailer geeft wat dat betreft niet echt een beter beeld van het geheel.

Daarnaast is wel duidelijk dat je met de uitbreiding een nieuw kostuum kunt vrijspelen. Lekker met een gouden pak rondlopen in de verschillende levels. Dan val je in elk geval wel op. Naast het pak speel je ook nog twee voorwerpen vrij in de vorm van de Greedy Little Coin en The Devil’s Cane. Die kun je dan weer in andere levels gebruiken om er mee te klooien.

Andere updates blijven komen

Ondanks dat je in Hitman 3 de aankomende tijd dus los kan gaan met de 7 Deadly Sins en de uitbreidingen, laat de ontwikkelaar weten dat de gratis updates in de vorm van Escalations, Featured Contracts en Elusive Targets ook blijven komen. Op die manier moet er dus genoeg te doen zijn in de game.

Hitman 3-speler is sadist: tientallen mensen geplet in één keer

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Reageer op artikel:
Hitman 3 krijgt met de 7 Deadly Sins een reeks aan uitbreidingen
Sluiten