Hitman 3-speler is sadist: tientallen mensen geplet in één keer

Games Jelle van Es 10 feb 2021
Leestijd: 2 minuten

Hitman 3 is een game die op zichzelf al wel wat sadistisch is. Je bent immers een huurmoordenaar en in de verschillende levels is het zaak om doelwitten uit te schakelen en daarbij moet je nou eenmaal grof geweld gebruiken.

Ik vind het al heel wat wanneer ik een waterleiding doorknip en daar stroom opzet, waardoor iemand geëlektrocuteerd wordt. Maar dat valt in het niet in vergelijking met wat deze speler voor elkaar heeft gekregen in Hitman 3.

Een brute massamoord in Hitman 3

Goed, het is behoorlijk heftig wat deze speler doet in Hitman 3, maar je moet het wel met een korreltje zout nemen. Op een creatieve manier een moord plegen is immers onderdeel van wat de game is. De speler is afgereisd naar het Mendoza-level. Daar is een druivenpers, die gebruikt wordt om alle druiven te pletten, waarna van het sap wijn kan worden gemaakt. Maar het is ook mogelijk om daar een doelwit onder te leggen en die te pletten. Deze moord kan dan worden gezien als een ongeluk. Dat vond de onderstaande speler echter te simpel.

Want deze gamer is zo’n tien uur lang bezig geweest om iedereen buiten bewustzijn te brengen en vervolgens het lichaam naar de druivenpers te slepen. Dat is overigens een behoorlijke aanslag op het systeem, want je ziet in de video dat de game het moeilijk heeft met al die lichamen bij elkaar. Eenmaal iedereen onder de pers, activeert de speler in Hitman 3 de machine en voilà: iedereen wordt in één keer geplet. Dat levert gelukkig niet veel losse lichaamsonderdelen en andere gore op: het laat gewoon een plasje bloed achter, met hier en daar wat outfits die je kunt gebruiken om je te vermommen. Waarvoor je dat overigens zou doen is nog de vraag: je hebt namelijk in één keer iedereen vermoord.

Veel XP

Bijkomend voordeel van deze actie is dat je in één keer een berg aan XP verdient. Daarmee kun je dan weer in levels omhoog gaan en nieuwe voorwerpen vrijspelen. Of je dan nog een keer tien uur los wilt gaan om iedereen uit te schakelen, dat is nog even de vraag.

Hitman 3 is een game die enorm lang speelbaar is

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen