Jelle van Es
Jelle van Es Games 19 jan 2021
Leestijd: 2 minuten

Kom in de juiste stemming met de Hitman 3 launchtrailer

Januari is normaal gesproken een maand die niet veel releases kent. Ook dit jaar is het rustig, maar gelukkig verschijnt morgen Hitman 3. Een game die de potentie heeft om heel lang mee los te gaan.

Om alvast in de juiste stemming te komen, is er nu de Hitman 3 launchtrailer. Deze is eigenlijk het beste te bekijken via Youtube zelf, omdat er een leeftijdsrestrictie op zit, maar voor het gemak embedden we hem ook hieronder, voor het geval dat je via de embed naar de video wilt gaan.

De Hitman 3 launchtrailer

In Hitman 3 gaan we andermaal aan de slag met Agent 47. In de vorige twee delen zagen we al hoe ‘s werelds meest gevaarlijke huurmoordenaar te werk gaat. In dit derde deel is het andermaal zijn doel om verschillende doelwitten op sneaky wijze om te leggen. Daarvoor is het zaak om verschillende mensen om te brengen en de kostuums daarvan aan te trekken, zodat je geruisloos dichter bij je doel komt. En dan ga je over tot de moord. Maar daarmee is het level zeker nog niet gedaan, want gaandeweg leer je dat er vele mogelijkheden zijn om je doelwitten uit te schakelen. En dan hebben we het nog niet gehad over de vele subverhalen die in de game zitten.

In de Hitman 3 launchtrailer zien we voornamelijk de vele verschillende locaties die je gaat ontdekken. Een gemiddelde locatie kan je heel wat uren zoet houden en dan zie je na het voltooien daarvan dat je nog maar 4 procent van alle beschikbare dingen hebt gedaan. En dan ga je het snel nog een keer spelen om te ontdekken wat er nog meer kan. Daarbij doe je er verstandig aan om diverse shortcuts te activeren, die je dan tijdens een tweede speelsessie kunt gebruiken.

Morgen uit

Heel erg lang hoef je overigens niet te wachten op Hitman 3. De game is vanaf morgen beschikbaar. De game is dan te spelen op de pc, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One en Xbox Series X. Tevens is de game speelbaar via de Nintendo Switch, waarbij je de game via de Cloud speelt. Wil je weten wat onze eerste ervaringen zijn? Lees dan hier onze preview.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!