Kies alvast een hoesje uit voor je onaangekondigde Samsung Galaxy S22

Smartphones Wesley Akkerman 28 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Binnenkort kondigt Samsung officieel de Galaxy S22-lijn aan. Maar als je wil, kun je nu al shoppen voor een hoesje. Want waarom ook niet. Een hoesje aanschaffen is nooit een verkeerd idee, aangezien zo’n accessoire je smartphone daadwerkelijk beschermt. Maar misschien kun je beter wachten tot het moment dat je de telefoon in huis hebt.

Hoewel we officieel nog maar weinig weten over de Galaxy S22-lijn, weten we inmiddels wel wanneer Samsung de lijn aankondigt. Dat gebeurt al op 9 februari, over enkele weken dus. Dan horen we niet alleen alles over de specificaties van de toestellen, ook weten we dan hoe ze eruitzien. En dat is voor nu even belangrijker.

Samsung-telefoons zijn nog niet te koop

Verschillende bedrijven die hoesjes maken voor smartphones, waaronder die van Samsung, bieden namelijk al hoesjes aan. En dat terwijl we officieel dus niet weten hoe de smartphones eruitzien. In het verleden zijn er wel een hoop afbeeldingen gelekt, maar dat lijkt ons niet voldoende info voor het produceren van accessoires.

Samsung Galaxy S22 hoesjes
Hoesjes voor de Galaxy S22 (Afbeelding: MobileFun)

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat verschillende fabrikanten vroegtijdig informatie krijgen van Samsung over de afmetingen en delen van het ontwerp. Maar we weten ook dat er bedrijven zijn die zonder dergelijke informatie toch al hoesjes produceren. En dan heb je dus kans dat die dingen niet passen als je eenmaal je Galaxy S22 hebt.

Alert blijven ondanks enthousiasme

Wees daar dus alert op wanneer je nu uit enthousiasme voornemens bent zo’n hoesje aan te schaffen. We stellen niet dat de fabrikant van de bovenstaande hoesjes, genaamd MobileFun, niet goed z’n werk doet. Maar we zeggen wel dat er fabrikanten kunnen zijn die in een gat in de markt willen springen, zonder degelijke producten.

Gelukkig hoeven we niet lang meer te wachten op de onthulling van de Samsung Galaxy S22-serie. Over iets minder dan twee weken weten we hoe de smartphones eruitzien (en belangrijker nog: wat ze kunnen), en dan kun je helemaal losgaan met je hoesjes.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

MobileFun

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen