Nieuwe Honor Magic4 Pro binnen 15 minuten voor de helft opgeladen

Smartphones Mark Hofman 28 feb 2022
Leestijd: 2 minuten

Tijdens het Mobile World Congress 2022, het grote technologie-evenement in Barcelona, heeft Honor zijn gloednieuwe vlaggenschip laten zien. Het gaat om de Honor Magic4 Pro: een smartphone die fans iets heel tofs te bieden heeft.

De smartphone in kwestie kan namelijk ongelofelijk snel opgeladen worden. Ideaal natuurlijk, maar het is niet het enige wat het toestel te bieden heeft. Tijd om eens goed kennis te maken.

Honor Magic4 Pro: ongelofelijk snel opladen

De nieuwe Honor Magic4 Pro is voorzien een 4600mAh batterij. Een prettige grootte, maar in alle eerlijkheid niet persé iets om over naar huis te schrijven. Dat geldt echter niet voor het laadvermogen van het nieuwe vlaggenschip. Die is uiterst indrukwekkend te noemen.

Tijdens het Mobile World Congress 2022 (MWC 2022) maakten we kennis met de smartphone en werd de nadruk door het bedrijf voornamelijk op SuperCharge gelegd. De Magic4 Pro maakt gebruik van SuperCharge7, waarmee het mogelijk is om het apparaat binnen een half uurtje volledig op te laden. Kies je liever voor de draadloze variant? Dan zit je met SuperCharge8 helemaal goed en tik je binnen 15 minuten de 50% aan.

Honor Magic4 Pro
Het nieuwe toestel (Afbeelding: Mark Hofman/ WANT)

Wat kan de Honor Magic4 Pro nog meer?

Het opladen van de Honor Magic4 Pro is, zowel draadloos als bekabeld, dus een feestje. Al is dat uiteraard niet het enige wat het toestel te bieden heeft. De smartphone is bijvoorbeeld voorzien van de Snapdragon 8 Gen 1 processor, beschikt over een Triple-camerasysteem met Ultra Fusion Computational Photography én een 6.81-inch LTPO Quad-Curved beeldscherm.

Wil je nu meer weten over wat deze smartphone je precies te bieden heeft? Check dan zeker even het bericht dat Honor zelf naar buiten bracht. Dat kan via deze link.

Honor Magic4 Pro
Opvallend camerasysteem (Afbeelding: Mark Hofman/ WANT)

Wat mag het geintje kosten?

De Honor Magic4 Pro is vanaf het tweede kwartaal van dit jaar beschikbaar. Wanneer dat precies is laat Honor op een ander moment weten. Wel zegt het bedrijf alvast dat de smartphones uit de serie beschikbaar zijn in vier kleuren: zwart, wit, goud en Cyan.

De smartphones mogen overigens wel wat kosten. De reguliere Magic4 kost de consument minimaal €899, de Honor Magic4 Pro zal vanaf €1099 beschikbaar zijn.

Honor Magic4 Pro
De poging tot een hippe schuine foto is mislukt (Afbeelding: Mark Hofman/ WANT)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen