Beelden Horizon: Forbidden West op de PlayStation 4 lekken uit

Games Jelle van Es 11 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

Eén van de grootste games die nu ontwikkeling is, is Horizon: Forbidden West. Hoewel we de game voornamelijk zien als een titel voor de PlayStation 5, komt hij ook nog uit op de PlayStation 4.

En van die PlayStation 4 zijn er nu beelden gelekt. Er is blijkbaar een versie van Horizon: Forbidden West verschenen waar sommigen hun hand op weten te leggen. Het is helaas niet voor het eerst dat een game op die manier uitlekt.

Horizon: Forbidden West op PlayStation 4 uitgelekt

Eerder overkwam Sony dit al met The Last of Us Part II. Ook toen was er een versie van de game uitgelekt. Omdat het verhaal voor die game enorm belangrijk is, was de ontwikkelaar bang dat dat allemaal op straat kwam te liggen. Dat bleek ook uiteindelijk te gebeuren en als gamer moest je dan zien dat je die spoilers wist te ontwijken. Of dat nu ook gaat gebeuren met Horizon: Forbidden West dat is uiteraard nog even afwachten. Sowieso is Sony druk bezig om het lek te dichten. Toch kun je op Twitter redelijk makkelijk nu beelden van de game vinden. De onderstaande tweet is daar een goed voorbeeld van.

Nu zijn dit redelijk slechte beelden van de game en kun je niet echt heel erg goed zien hoe de game er uiteindelijk uitziet op de PlayStation 4. Ik ben met name benieuwd naar bewegende beelden. In het verleden zijn er namelijk heel wat games geweest die ook nog op de oude spelcomputers uitkwamen en er gewoonweg niet goed uitzagen. Hopelijk gaat dat niet het geval zijn met Horizon: Forbidden West. De game laat nog heel even op zich wachten. Vanaf 18 februari kun je er mee los. Ook op de PlayStation 5.

PlayStation 5 in 2022: 5 topgames om naar uit te kijken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen