How I Met Your Mother-spinoff voorzien van nieuwe teaser trailer

Films & Series Mark Hofman 3 jan 2022
Leestijd: 2 minuten

How I Met Your Mother, de populaire sitcom van CBS, krijgt een spinoff. Gewapend met de extreem verrassende naam How I Met Your Father volgen we het verhaal Sophie en haar zoektocht naar de liefde.

Dat de serie eraan zat te komen is al lange tijd bekend, zo verscheen onlangs de eerste trailer. How I Met Your Father gaat vanaf 18 januari in premieré en we krijgen een tweede goede indruk van de sfeer van de serie.

HIMYF krijgt korte trailer

Vanaf 18 januari is het mogelijk om te zien hoe Hilary Duff het er vanaf brengt in de nieuwe serie How I Met Your Father. Logischerwijs gaat het om de opvolger van How I Met Your Mother, maar dan wel met nieuwe gezichten. Het is op dit moment niet bekend of de cast van de originele serie verschijnt. Wel weten we dat het verhaal draait om Duff’s personage Sophie die in een tijd vol met dating-apps de liefde van haar leven probeert te vinden.

Het mag duidelijk zijn dat het dus gaat om een moderne versie van HIMYM, maar dan wel uit de ogen van een vrouwelijk personage. De serie zal op 18 januari exclusief te streamen zijn op Hulu. In Nederland hebben we geen toegang tot de streamingdienst, maar kunnen we de content wel bekijken via Star op Disney+. Of How I Met Your Father daar ook op te zien zal zijn is nog niet bekend. Wel weten we dat het eerste seizoen bestaat uit tien afleveringen.

De volledige eerste trailer van dat eerste seizoen is via deze link te checken.

How I Met Your Mother

Als iemand die onlangs voor de vierde keer in zijn leven is begonnen aan How I Met Your Mother is het gek om deze beelden te zien. De sfeer van de serie lijkt uitstekend over te zijn genomen, maar de nieuwe personages voelen uiteraard een beetje onwennig aan. Of daar uiteindelijk aan gewend kan worden zal later deze maand bewezen moeten worden.

How I Met Your Mother-spinoff haalt bekend gezicht uit je jeugd binnen

How I Met Your Mother draaide van 2005 tot 2014 en werd geproduceerd door CBS. De serie volgde Ted Mosby in de zoektocht naar de moeder van zijn kinderen. Een zoektocht die uiteindelijk negen seizoenen wist te duren.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen