How I Met Your Mother-ster krijgt rol in nieuwe Marvel-serie

Films & Series Jeroen Kraak 2 dec 2021
Leestijd: 2 minuten

Disney werkt aan een hoop nieuwe Marvel-series. In Secret Invasion zien we een oude bekende terug uit How I Met Your Mother.

How I Met Your Mother was na Friends misschien wel de meest populaire komedieserie uit de tijd. In de serie zagen we hoe vijf vrienden soms wanhopig op zoek waren naar de liefde. Een van de rollen was voor Cobie Smulders, die Robin speelde. Dit keer gaat ze niet op zoek naar de ideale man, maar naar aliens.

How I met Your Secret Invasion

Smulders krijgt een rol in de nieuwe Marvel-show Secret Invasion, meldt Deadline. In die serie heeft Samuel L. Jackson de hoofdrol. Hij kruipt opnieuw in de huid van Nick Fury.  Smulders speelt zijn rechterhand Maria Hill. Het is niet de eerste keer dat ze in de huid kruipt van Deputy Director van S.H.I.E.L.D. Eerder speelde ze die rol in Spider-Man: Far From Home, Captain America: Civil War en de verschillende Avengers-films.

In Secret Invasion staan de Skrulls centraal. Zij infiltreren al jaren op de aarde. Dat zagen we onder andere al in verschillende Marvel-teasers die na de filmcredits zijn te zien. De serie kent een ware sterrencast, want naast deze twee zien we onder andere ook Emilia Clarke, Olivia Colman en Ben Mendelsohn. De serie moet ergens in 2022 op Disney+ verschijnen.

Nog veel meer Marvel-series

Het aankomende jaar zullen nog veel meer Marvel-series verschijnen. Zo staan ook nog Moon Knight, Ms. Marvel, Ironheart, Armor Wars en She-Hulk op het programma. Daarnaast komen er ook een aantal nieuwe films. In mei trapt Doctor Strange het spits af. Daarna komen Thor: Love and Thunder en Black Panther: Wakanda Forever.

Alle nieuwe Marvel-content die is aangekondigd tijdens Disney+ Day

Meer How I Met Your Mother

Overigens is er ook goed nieuws voor de fans van How I Met Your Mother. Er komt een spin-off met de naam van How I Met Your Father. De hoofdrol in deze show is Hilary Duff. Het is nog onbekend of we gezichten uit de originele serie terug zullen zien, al kunnen we ons voorstellen dat er vast wel eens een gastoptreden komt van Ted, Barney, Robin, Marshall en Lily.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen