Sony heeft groot nieuws voor Marvel- en Spider-Man-fans

Films & Series Jeroen Kraak 29 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Kun je niet wachten op de nieuwe Spider-Man-film? Wij ook niet. Sony komt nu met nog meer nieuws voor Marvel- en Spidey-fans.

We moeten nog een paar weekjes wachten en dan kunnen we eindelijk Spider-Man: No Way Home zien. Tenminste, als de coronaregels het toelaten. We zien dan eindelijk hoe Peter Parker probeert om zijn identiteit verborgen te houden, maar dat gaat niet zo makkelijk.

Tom Holland als Spider-Man

Spider-Man is al door verschillende acteurs gespeeld, die mogelijk ook weer terugkomen in de nieuwe film, maar in de laatste trilogie is Tom Holland Spidey. Die rol vult hij fantastisch in en dat smaakt naar meer. Lange tijd werd getwijfeld of Holland door zou gaan, maar nu lijkt er eindelijk witte rook te zijn volgens Sony Entertainment-baas Amy Pascal. Er komt een nieuwe trilogie aan en ook in deze films zien we Tom Holland weer terug.

“Dit is zeker niet de laatste film die we gaan maken in samenwerking met Marvel en zeker niet de laatste spider-Man-film. We zijn langzaam klaar om de volgende Spider-Man film te maken met Tom Holland en Marvel. Wij denken hierbij aan drie films,” zegt de Sony-baas in een interview aan Fandango.

Het is fijn nieuws om te horen, aangezien Holland de afgelopen tijd vaag was over zijn toekomst als Spider-Man. Eerder zei hij nog: “Als ik nog steeds Spider-Man speel nadat ik 30 jaar ben, heb ik iets verkeerd gedaan.” Gelukkig is hij nog niet op die leeftijd gekomen. Op dit moment is de acteur nog 25 jaar oud, dus in 5 jaar moeten drie nieuwe films wel lukken.

Bekende gezichten in No Way Home?

In Spider-Man: No Way Home zien we een aantal vertrouwde gezichten terug uit eerder Spider-Man-films terug als we alle berichten moeten geloven. Zo zien we uit Spider-Man 1, 2 en 3 Willem Dafoe als Green Goblin, Alfred Molina als Otto Octavius en Thomas Haden mogelijk als Sandman. Uit de Amazing-filmserie zien we dan weer Rhys Ifans als the Lizard en Jamie Foxx als Electro.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen