Nieuwe Spider-Man: No Way Home trailer heeft veel bekende gezichten

Films & Series Mark Hofman 17 nov 2021
Leestijd: 2 minuten

Sony Pictures heeft vannacht de tweede trailer voor Spider-Man: No Way Home naar buiten gebracht. Een trailer waardoor we veel meer over het verhaal en de daarbij behorende personages te weten komen.

In de trailer van de film, die op 17 december verschijnt, zien we een hoop bekende gezichten voorbijkomen. Zo krijgen we meer tijd met Dr. Octavius, heeft de Green Goblin meer te zeggen en zien we een aantal schurken terugkeren.

De nieuwe Spider-Man: No Way Home trailer

Het Twitter-account van Sony Pictures zal vannacht druk bezocht zijn. Nadat er gisteren heel de dag een video van de drie hoofdrolspelers van Spider-Man: No Way Home te zien was, kwam vannacht ook daadwerkelijk de trailer online. Na het succes van de eerste trailer was het natuurlijk afwachten wat de tweede voor ons in petto zou hebben. Dat hij niet teleurgesteld heeft mag duidelijk zijn.

In de tweede trailer krijgen we namelijk iets meer mee van het hele verhaal. Er wordt inderdaad gebruikgemaakt van de Multiverse en het zorgt niet voor succes. Letterlijk ALLE schurken uit de Spider-Man films keren terug. En dan hebben we het dus over de films met Toby McQuire en die met Andrew Garfield als Spider-Man. Dat Dr. Octavius tegen Peter Parker zegt “You’re not Peter”, zegt genoeg. We horen (en zien) verder The Green Goblin, Lizard, Electro en Sandman.

Tobey McQuire en Andrew Garfield

Het meest opvallende aan de bovenstaande trailer is eigenlijk het allerlaatste stuk. Daarin zegt Docter Stranger tegen Peter Parker: ‘They’re starting to come trough and I can’t stop them’. Het kan natuurlijk mijn keiharde fan-hart zijn, maar dat moet toch bijna wel over Toby McQuire en Andrew Garfield gaan. Het gerucht gaat al tijden dat alle drie de versies van Spider-Man in deze film te zien zijn. Nu de Multiverse uitvoerige besproken wordt en we alle schurken uit die films te zien krijgen, kan het toch bijna niet meer anders?

Spider-Man: No Way Home is vanaf volgende maand te zien in de bioscopen. Vanaf dat moment krijgen we het antwoord op die vraag.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen