Eerste Spider-Man: No Way Home trailer brengt….Charlie Cox’ Daredevil?

Films & Series Mark Hofman 24 aug 2021
Leestijd: 3 minuten

Sony heeft nog geen vier uur geleden eindelijk de eerste trailer van Spider-Man: No Way Home naar buiten gebracht. Inmiddels hebben tien miljoen mensen niet alleen de eerste beelden van de meest besproken film van dit jaar gezien, maar kwamen ze ook een aantal oude bekenden tegen. Maar heb jij dit personage al voorbij zien komen?

Voor je dit artikel leest is het wel handig om de trailer eerst te kijken. We willen de verrassing namelijk niet voor je verpesten.

Spider-Man: No Way Home

Goed. Het is bijna september en we hebben de eerste beelden van Spider-Man: No Way Home eindelijk gezien. Enerzijds is dat fantastisch, want we konden bijna niet meer wachten. Anderzijds is dat balen, want we kunnen nu nog minder wachten. Al heeft de trailer wel voldoende om op te teren, zoals de terugkeer van twee oude bekenden.

Uiteraard gaan al langer geruchten dat zowel Andrew Garfield als Toby McQuire hun rol als Spider-Man weer voor één keer op zullen pakken. Al hadden we eerlijk gezegd echt niet verwacht dat we ze in deze trailer al zouden zien. Maar dat Toby McQuire’s Spider-Man een onderdeel van het verhaal is lijkt duidelijk te zien. Iets dat te maken heeft met de terugkeer van twee personages: Doc Ock en de Green Goblin.

Aan het einde van de trailer is Alfred Molina te zien die de magische woorden “Hello, Peter” uitspreekt. Hij speelde de rol van Doc Ock in Sam Rami’s Spider-Man 2 die door veel fans gezien wordt als de beste Spidey-film ooit gemaakt. Daarnaast lijkt ook Willem Dafoe zijn rol als Green Goblin, ook uit Sam Rami’s versie van het verhaal, weer op te pakken. Ook Jamie Fox is heel kort te zien in de trailer. De acteur pakt zijn rol als Electro op in Spider-Man: No Way Home.

Al lijken dat niet de enige bekenden te zijn die terugkeren.

Is dat Charlie Cox’ Daredevil?

Ik moest de Spider-Man: No Way Home trailer er ook twee keer voor kijken, maar het lijkt er volgens veel fans op dat Charlie Cox te zien is in de film. Voor de mensen die het niet weten: Cox speelde van 2015 tot 2018 de rol van Matt Murdock, beter bekend als Daredevil, in de gelijknamige Marvel-serie op Netflix. De acteur wist het personage een dusdanig eigen draai te geven, dat fans inmiddels zijn armharen herkennen. Althans, dat is wat duidelijk wordt als we de tweets lezen over de trailer.

Volgens veel fans is Matt Murdock de persoon die Peter helpt in Spider-Man: No Way Home als hij vastzit op het bureau. Dat wordt gebaseerd op de houding en de kleding van de acteur. Andere fans weten niet of het echt om Charlie Cox gaat, maar gezien de film om de multiverse draait zal de kans best groot zijn.

De komende maanden moeten we dus nog aardig wat geduld hebben voor we antwoorden kunnen vinden op al deze vragen. Spider-Man: No Way Home is vanaf 17 december 2021 te zien in de bios.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen