How I Met Your Mother-spinoff haalt bekend gezicht uit je jeugd binnen

Films & Series Mark Hofman 1 sep 2021
Leestijd: 2 minuten

How I Met Your Mother, voor mij persoonlijk één van de beste sitcoms ooit gemaakt, krijgt een spinoff. Ondanks het feit dat de naam van die nieuwe serie niet heel spannend is, geldt dat wel voor de cast die erbij betrokken wordt.

Waar eerder de naam Hillary Duff al bekendgemaakt werd, is er nog een acteur uit je jeugd die in de nieuwe serie te zien zal zijn. Josh Peck, die vroeger de rol van Josh uit Nickelodeon’s Drake & Josh vertolkte, zal de rol van Drew op zich gaan nemen.

De How I Met Your Mother spinoff

De How I Met Your Mother spinoff, die geproduceerd wordt door Hulu, heeft nu al een aardige cast. Met de toevoeging van Josh Peck is de lijst met acteurs op zijn minst indrukwekkend te noemen. In How I Met You Father, zoals de serie zal heten, wordt de hoofdrol vertolkt door Hillary Duff. Ze speelt de rol van Sophie.

Josh Peck How I Met You Mother
De acteur (Afbeelding: Valerie Macon / AFP)

In de How I Met Your Mother spinoff draait het om Sophie die aan haar kinderen vertelt hoe ze hun vader heeft ontmoet. Dat wordt natuurlijk een veel te lang verhaal vol met liefde, een bijzondere vriendengroep en een hoop hilariteit. Op dit moment is nog niet bekend wanneer de serie precies verschijnt.

Naast Duff en Peck zijn onder andere ook Chris Lowell, Suraj Sharma, Francia Raisa, Tom Ainsley en Tien Tran te zien in de serie.

Komen de werelden overeen?

De grote vraag is natuurlijk of How I Met Your Mother en How I Met Your Father met elkaar overeen komen. De personages in de spinoff worden niet direct in verband gebracht met de personages uit de originele serie. Maar het wil bekend dat de twee verhalen zich in hetzelfde universum afspelen. De makers van de iconische sitcom, Craig Thomas en Carter Bays, zullen ook aan het roer staan van de spinoff.

Dit is de populairste slechtste Netflix Original die ooit is gemaakt

Volgens de twee zal de nieuwe serie, die exclusief te zien zal zijn op Hulu, genoeg verwijzingen hebben naar het originele verhaal. Een prachtige manier om de deur op een kier te houden voor eventuele gastoptredens.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen