Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Hunted into the Wild: Twitter in de ban van Bassie en Adriaan-finale

De finale van Hunted into the Wild zorgde maandag voor spectaculair eind aan de serie. Ook op Twitter is dat niet onopgemerkt gebleven.

Voordat we echt ingaan op de finale moeten we je even waarschuwen voor mogelijke spoilers. We gaan het over de finale hebben, dus als je deze nog niet gezien hebt, kun je dit artikel beter skippen.

De finale van Hunted into the Wild

Goed, de waarschuwing hebben we gehad. Tijd om echt op de finale te duiken. Hunted into the Wild is een sequel van de originele Hunted-serie. Normaal zien we de Hunters jagen in Nederland op verschillende koppels. Zij moeten uit handen blijven van deze jagers en op een bepaalde tijd verschijnen waar ze opgehaald worden en zo kunnen ontsnappen.

In Hunted into the Wild gaat het net even anders. De show speelt zich af in een natuurgebied in het buitenland. De kandidaten kunnen dan ook niet schuilen bij bewoners, maar moeten elke dag op een bepaalde tijd bij een kamp te zien te komen zonder dat ze gepakt worden. De hunters hebben allerlei opsporingsmethodes om ze alsnog te kunnen pakken.

Spannenende Poolse miniserie stormt de Netflix Top 10 binnen

De Bassie en Adriaan-finale

In de finale van Hunted into the Wild krijgen de kandidaten een gecodeerde boodschap binnen. Deze was gecodeerd op een opvallende manier. Door middel van kinderlijke vragen die alleen de kandidaten konden weten kregen ze coördinaten van het extractiepunt. Ook de hunters onderschepten dit bericht. Iets wat veel hilariteit opleverde op Twitter.

Marcel (de baas van de Hunters) was er niet zo blij mee.

Kijker van Hunted into the Wild waren dan ook weer niet blij met Marcel.

De Engelsen termen vliegen je tijdens Hunted into the Wild om de oren en dat kunnen de kijkers wel waarderen.

Sommigen hebben iets te veel actiefilms met Arnold Schwarenegger gezien.

Al is er natuurlijk ook nog een grote complottheorie in Hunted into the Wild. De helikopter was wat klein wat zorgt voor wat speculaties. Daarnaast vinden kijkers ook dat de Hunters het af en toe te makkelijk krijgen.

Toch is er ook medelijden voor de Hunters.

Al met al heeft Hunted into the Wild twee mooie winnaars.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!