WhatsApp maakt van videobellen een deugd met deze nieuwe update

Apps Mark Hofman 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Met ruim twee miljard actieve gebruikers per dag behoort WhatsApp tot de succesvolste applicaties ter wereld. Toch is het niet zo dat het bedrijf achterover kan leunen en de boel lekker de boel kan laten. Achter de schermen wordt er keihard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten en verbeteringen. Daar pluk je nu de vruchten van.

Er is namelijk een nieuwe update verschenen voor WhatsApp. Het gaat om versie 22.9.80 die je nu direct op je iPhone of Android-smartphone kunt installeren. Een aanrader, want de update draagt de nodige verbeteringen met zich mee.

WhatsApp stuk beter na nieuwe update

De WhatsApp-update is geen kleine jongen. Er zijn talloze verbeteringen en toevoegingen te vinden in de applicatie voor iPhone en Android-smartphones. Zo is het vanaf nu bijvoorbeeld mogelijk om met meer mensen tegelijkertijd te videobellen. Wie behoefte heeft aan een gesprek met 32 mensen heeft die mogelijkheid. Daarbij is het ook het uiterlijk van de app een klein beetje aangepast.

WhatsApp op iPhone
Voor iOS (Afbeelding: Allie/Unsplash)

Voor een duidelijk overzicht zetten we de verbeteringen, zoals benoemd in de Apple App Store, voor je op een rij. WhatsApp versie 22.9.80 brengt de volgende dingen met zich mee:

  • Videobellen in groepsgesprekken mogelijk met 32 personen
  • Interface videogesprekken verbeterd met social audio, uitgelichte sprekers en geluidsgolven
  • Spraakberichten en contactinformatie voorzien van nieuw ontwerp
  • Favoriete foto’s en video’s in de galerij nu makkelijker te vinden

Naast deze update is inmiddels ook versie 22.9.76 te downloaden. Dit zorgt ervoor dat eventuele fouten worden opgelost.

Heerlijke functionaliteiten en tips

We kunnen wel stellen dat we bij WANT gek zijn op WhatsApp. De applicatie is prettig in gebruik en inmiddels bijna onmisbaar in ons dagelijks leven. Dat is dan ook de reden dat we de ontwikkelingen goed in de gaten houden en onze lezers regelmatig voorzien van handige tips en tricks.

10 WhatsApp-instellingen waarmee je het meeste uit de applicatie haalt

Wil jij het meeste uit WhatsApp op je iPhone of je Android-smartphone halen? Lees dan zeker even het bovenstaande artikel of bekijk al onze content over de app via deze pagina.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen