Warner Bros. en J.J. Abrams brengen bak nostalgie tot leven met nieuwe film

Films & Series Jelle van Es 26 apr 2022
Leestijd: 2 minuten

Soms vraag ik me af hoe films bedacht worden. Dat heb ik nu met een nieuwe samenwerking tussen Warner Bros. en Bad Robot, het bedrijf van J.J. Abrams. Zij gaan namelijk een wel hele bijzondere film op de markt brengen. Want de samenwerking tussen J.J. Abrams en Warner Bros. gaat namelijk om een live-action Hot Wheels film. Jawel, een film die draait om de auto’s van Mattel, die je op een plastic baan zet en dan loopings gaat maken.

Warner Bros. en J.J. Abrams brengen Hot Wheels

De samenwerking tussen Warner Bros. en J.J. Abrams is nog maar net aangekondigd, waardoor het waarschijnlijk nog wel even gaat duren voordat we het project daadwerkelijk gaan zijn. Volgens het persbericht krijg je in de film te maken met de mooiste wagens, monster trucks en motoren die de wereld heeft te bieden. Wat het verhaal precies gaat zijn, dat is niet bekend, maar het zou een film zijn die zich richt op de fans van Hot Wheels. Dus hopelijk is het een film met veel motoren die opgewonden kunnen worden en dan over kleurrijke banen schieten. Of zoiets.

Hot Wheels
Hot Wheels (Afbeelding: Henry Becker / Unsplash)

Het is lastig om er echt een goed beeld bij te krijgen. Toch, heeft Robbie Brenner van Mattel Films er veel vertrouwen in. Volgens hem is Hot Wheels in leider op het gebied van de car culture. Dankzij deze samenwerking tussen Warner Bros. en J.J. Abrams zouden fans van alle leeftijden een prachtige film kunnen beleven, waarin hun favoriete wagens centraal staan en er ook nog een groots verhaal is. Wat dat verhaal precies gaat zijn, dat is nog even afwachten.

Geen acteurs

Buiten het feit dat Warner Bros. en J.J. Abrams dus samenwerken om deze Hot Wheels-film te brengen, is er eigelijk weinig bekend over waar het over gaat. Ook zijn er nog geen acteurs genoemd die een rol gaan spelen in de film.

Deze elektrische fiets van Hot Wheels is alles behalve speelgoed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen