iCentre overweegt randgemeente Haarlem

Apple rmens 6 mrt 2013
Leestijd: 1 minuut

Gisteren ontvingen wij van een anonieme tipgever een uitgave van het interne personeelsblad van iCentre. Hierin schrijft algemeen directeur Raymond Cohen dat de premium reseller zal vertrekken uit Haarlem en zich meer wil gaan richten op een kleine kern in de buurt van die stad.

Dat een APR het in een kleine stad goed doet blijkt volgens de directeur uit het succes van iCentre Bussum. Het filiaal in de Gooise stad met ongeveer 33.000 inwoners opende in november vorig jaar en is inmiddels erg drukbezocht.

OMT voorziet dat na er Den Haag en Haarlem meer ‘officiële’ Apple Retail Stores in middelgrote steden van ons land zullen komen. Het is twijfelachtig of er in deze steden dan nog plaats is voor APR’s. Wellicht is het voor iCentre daarom verstandig om zich meer in kleine steden te gaan vestigen.

De directeur van iCentre noemt als reden van het verdwijnen van het filiaal in Haarlem overigens niet alleen de komst van een Apple Retail Store, maar ook de herontwikkeling van de passage waar het pand van iCentre Haarlem aan grenst. De APR wil in een randgemeente van Haarlem een filiaal openen, over de precieze locatie wordt nog nagedacht.

Wij denken even mee. Schiphol Airport en Hoofddorp lijken ons mooie locaties voor een APR in de buurt van Haarlem. Wat zou jouw suggestie zijn?

[De titel en eerste alinea van dit bericht zijn na initiële publicatie aangepast om een meer realistisch beeld van de plannen van iCentre te geven]

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen