Deze iconische Fisher Price-telefoon is vanaf nu ook echt te gebruiken

Gadgets Wesley Akkerman 19 okt 2021
Leestijd: 2 minuten

Als we denken aan een mobiele telefoon, dan denken we niet aan een kleurrijke telefoon op wieltjes. Maar Fisher Price denkt daar wel aan. Het bedrijf brengt een werkende versie van zijn speelgoedtelefoon uit. Een echte smartphone is het niet, maar je kunt je eigen mobiele telefoon wel via bluetooth koppelen aan dit ding.

Wellicht heb je er vroeger eentje gehad, maar anders ken je nog wel een vriendje of vriendinnetje die er vroeger mee liep: de speelgoedtelefoon van Fisher Price. Dit vrolijk ogend stuk plastic voor kinderen heeft alle kleuren van de regenboog en begroet je elke dag met een glimlach. En is nu dus ook voor volwassenen beschikbaar.

Fisher Price brengt bluetoothgadget uit

De Fisher Price Chatter Telephone with Bluetooth, zoals het apparaat heet, heeft nog steeds dezelfde regenboogvormgeving van weleer. Ook bewegen de oogjes nog steeds meer wanneer je hem meezeult. Echter, dit keer kun je daadwerkelijk bellen via die grote, rode hoorn aan de bovenkant. Ja, dat kan echt.

Fisher Price telefoon
Werkende telefoon van Fisher Price (Afbeelding: Fisher Price)

De echt werkende telefoon van Fisher Price is via bluetooth te koppelen met Android– en iOS-apparaten. Wanneer je hem inschakelt en verbindt met je smartphone, dan roept-ie: “Hi there, good to go!”. Wil je liever hands-free bellen, dan kan dat ook. Je hoeft daarvoor alleen de speakerknop voorop in te drukken.

Zegt de getallen hardop

Tellen is soms moeilijk, dus daarom is het fijn dat de Fisher Price-telefoon de getallen hardop uitspreekt wanneer je aan het wiel draait. Je neemt telefoongesprekken aan door de hoorn eraf te halen. En je hangt op door de hoorn er weer op te leggen. Ook kun je zelf een gesprekken beginnen door de hoorn in de hand te nemen en het nummer in te toetsen.

Deze peperdure Samsung Galaxy Z Fold 3 ga jij niet kunnen kopen

Verder rolt het gevaarte niet zomaar van je bureau af, omdat je de wieltjes kunt vastzetten. Tot slot zit er een accu in de plastic telefoon, die tot negen uur aan praattijd ondersteunt. Opladen gebeurt via een usb-c-poort die aan de achterkant van de vrolijke vriend zit. De prijs: 60 dollar (51,49 euro, exclusief btw).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Best Buy

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen