Injustice 2, Torchlight 3 en meer komen naar de Xbox Game Pass

Met de Xbox Game Pass krijg je altijd toegang tot een berg aan games. Het is voornamelijk interessant om op die manier de exclusieve titels voor de Xbox Series X en Xbox One vanaf dag één te spelen.

Maar er komen ook regelmatig interessante games op de Xbox Game Pass die je wellicht gemist had. Zeker in een tijd waarin er niet veel games verschijnen, is het goed om te zien wat voor nieuwe games je via de service kunt spelen. En deze maand verschijnen er een aantal interessante titels.

Injustice 2, Torchlight 3 en meer op de Xbox Game Pass

De eerste interessante titel die wordt toegevoegd aan de Xbox Game Pass is wat ons betreft Injustice 2. Deze game verschijnt op 7 januari. Het is een game die je de mogelijkheid geeft om te vechten met de verschillende helden en badguys uit het DC Universum. De game kent een goed vechtsysteem en daarnaast ook de interessante mogelijkheid dat er een uitgebreid verhaal is dat je kunt beleven. Op dezelfde dag verschijnt ook eFootball PES 2021 Season Update, zodat je een lekker potje kunt voetballen. Ook kun je vanaf die dag aan de slag met de adventure game The Little Acre.

Torchlight 3
Torchlight 3 (Afbeelding: Microsoft)

Op 14 januari komt de volgende lading met games uit. Daarbij is de meest interessante de game Torchlight 3, welke op de pc en Xbox verschijnt. Het is een RPG waarbij je constant goed moet nadenken over wat voor soort aanvallen je gebruikt. Op diezelfde dag hebben we ook de verhalende game What Remains of Edith Finch die op de pc verschijnt. Alsof dat nog niet genoeg is, komt op dezelfde dag ook nog de game Neoverse en YIIK: A Postmodern RPG uit. Wel allemaal voor op de pc.

Games verdwijnen

Ondanks dat het goed nieuws is dat er nieuwe games worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass, is het ook zo dat er games verdwijnen. Vanaf 15 januari kun je niet meer aan de slag met de games FTL: Faster Than Light, My Friend Pedro, Sword Art Online: Fatal Bullet en Tekken 7. Dus als je één van die games nog wilt beleven, dan moet je er snel bij zijn. Wil je meer lezen over gaming? Bezoek dan hier onze overzichtspagina.

Reageer op artikel:
Injustice 2, Torchlight 3 en meer komen naar de Xbox Game Pass
Sluiten