rmens
rmens Apple 16 mei 2017
Leestijd: 1 minuut

Instagram introduceert Face Filters en 3 nieuwe effecten

Instagram heeft een berg nieuwe functies en effecten geïntroduceerd. De meest opvallende zijn de Face Filters om je selfie mee op te leuken. Er zijn nu acht Face Filters. Van een kroon om je hoofd tot een filter dat je de oren en neus van een koala geeft.

Naast de Face Filters heeft Instagram ook andere creatieve effecten en functies geïntroduceerd. Zo kun je filmpjes nu ook achterstevoren laten afspelen. Een bal die je weggooit, vliegt dan ineens naar je hand toe.

Instagram Face Filters gebruiken

De Face Filters zijn te gebruiken door de camera te activeren en op het icoontje met een gezicht rechtsonder te drukken. Vervolgens kun je een filter kiezen. Het werkt zowel op selfies als op gezichten die met de camera op de achterkant van een telefoon wordt gefotografeerd.

Klik/tap voor groter.

Nog 3 nieuwe effecten

Naast de Face Filters heeft Instagram ook het rewind-effect geïntroduceerd. Dit laat filmpjes simpelweg achterstevoren afspelen. Ook nieuw is de hashtag-sticker. Deze maakt een sticker met een hashtag en plakt deze over je foto, handig om op een leuke manier meer context toe te voegen. Wil je iets maar gedeeltelijk tonen? Gebruik dan de nieuwe eraser brush. Je kunt er niet alleen delen van een tekening mee wissen, maar ook het scherm met een kleur vullen en selectief de originele foto tevoorschijn laten komen.

Van links naar rechts: rewind, hashtag ticket en eraser brush.

De nieuwe functies zitten in versie 10.21 van de Instagram-app. Die is nu beschikbaar in de App Store en Google Play Store.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!