LEGO, PS5-Dock en drie andere awesome Intertoys-deals van de week

Deals Dennis Mons 9 nov 2022
Leestijd: 2 minuten

Nog een paar nachtjes slapen en dan is de Sint weer in het land. Reden genoeg dus om even voor jullie in de folders te duiken voor de beste deals. En dit keer is de beurt aan Intertoys.

Laten we héél eerlijk zijn: we duiken nog altijd met veel plezier in de folder van Intertoys. En ja, misschien zetten we daadwerkelijk een cirkel om de tofste gadgets en speelgoed dat we willen hebben.

De vetste gadgets voor Sinterklaas

Dit zijn in ieder geval uitstekende koopjes die deze week in de Intertoys-folder te vinden zijn.

#1 De ideale tablet voor kinderen

Kurio Tab Lite 2 is de ideale tablet voor jonge kinderen. Hij heeft namelijk meer dan 40 vooringestelde kindvriendelijke en educatieve apps en games. Zo kunnen kinderen bijvoorbeeld direct kijken naar NPO Zappelin en leren ze tellen en kleuren herkennen met Arty Mouse.

Eventuele sites die niet voor kinderen bedoeld zijn worden door de Kurio meteen geblokkeerd. Wil je nog meer apps gebruiken? Ouders kunnen heel makkelijk meer leuke apps uit de Google Play Store installeren. De tablet kost nu 99,99 euro.

Sinterklaas, tablet
Kan ook tegen een stootje. (Afbeelding: Intertoys)

#2 Qware Gaming Dual Charging Dock voor PlayStation 5

Niets is zo irritant als dat je wilt gamen maar je controllers leeg zijn. Maar met dit oplaadstation valt dat te voorkomen. Er passen twee controllers op en ze zijn binnen 1,5 uur opgeladen. Hij kost 24,99 euro.

PlayStation 5
(Afbeelding: Intertoys)

#3 N-Gear Disco Star 710 Silver speaker

We verwachten voor 59,99 euro niet de meest briljante speaker ter wereld, maar we zijn geobsedeerd door het design. De N Gear heeft namelijk een ingebouwde projector én je krijgt er van Intertoys twee microfoons bij. Een ideaal maatje dus voor een avondje karaoke.

Speaker
Kek apparaatje! (Afbeelding: Intertoys)

#4 LEGO Super Mario startset met korting bij Intertoys

Dit is een must-have voor fans van zowel Super Mario als LEGO. Met de set kan je je eigen gamelevels bouwen. Natuurlijk zit Mario erbij maar ook Bowser Jr. en een Goomba. Het tofste is echter dat de set geluid maakt zoals in de games. Deze set was 59,99 euro, maar is nu 45 euro bij Intertoys. Stukje goedkoper dan LEGO Bowser.

LEGO, Super Mario
Een must have voor gamers! (Afbeelding: Intertoys)

#5 VTech KidiZoom smartwatch DX2 bij Intertoys

Wil jij of je kind graag een smartwatch maar niet bereid grof geld neer te tellen, dan is de Vtech wellicht een optie bij Intertoys. Met de smartwatch is het mogelijk om selfies en video’s te maken. Ook zitten er toffe games op en leert je kind heel snel klokkijken. Het klokje kost 64,95 euro.

smartwatch
Een leuke smartwatch voor weinig. (Afbeelding: Intertoys)

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen