iPad Air (2020) achtergronden beschikbaar: hier kun je ze downloaden

Apple Mark Hofman 21 sep 2020
Leestijd: 2 minuten

Vorige week, tijdens het Time Flies evenement, kondigde Apple de gloednieuwe iPad Air (2020) aan. Naast nieuwe functionaliteiten en kleurenoptie gaan er uiteraard ook nieuwe achtergronden gepaard met de onthulling.

Deze achtergronden zijn officieel gezien “exclusief voor de iPad Air (2020)”, maar uiteraard zijn ze ook gewoon te downloaden voor al je andere apparaten.

iPad Air (2020) achtergronden

Noodles. Dat is de naam die Apple aan de achtergronden van de nieuwe iPad Air (2020) gegeven heeft. Naast de flinke variatie aan kleurenopties voor de apparaat zelf, zijn ook de achtergronden in verschillende kleuren beschikbaar. Zo zijn de noodles beschikbaar in de kleuren blauw, groen, grijs, roze en zilver. Al deze kleuren zijn vervolgens zowel in lichte vorm als in donkere vorm beschikbaar. Uiteraard is dat voor het gebruik van de reguliere modus en de donkere modus.

De mensen van 9to5Mac bieden de achtergronden geheel gratis aan en je hebt keus uit 10 verschillende opties. Leef je via deze link dus helemaal uit! 

iPad Air (2020)
In het groen (Afbeelding: Apple)

Gloednieuw jasje

Naast het feit dat de achtergronden dus van een ander kleurtje voorzien zijn, is de iPad Air (2020) ook in meerdere kleuren verkrijgbaar. Maar dat is niet eens het meest opvallende. Apple heeft er voor gekozen om de tablet, die vorig jaar zijn rentree maakte, in een gloednieuw jasje te steken. Het heeft wat dat betreft dan ook meer weg van een goedkopere iPad Pro dan een duurdere iPad. Iets dat bij het vorige model nog wel het geval was.

De iPad Air (2020) is voorzien van veel dunnere schermranden, heeft Touch ID in de aan/uit-knop en beschikt over een nieuw camerasysteem. De tablet is intern voorzien van de gloednieuwe A14 Bionic chip. Deze processor gaat waarschijnlijk ook voor de iPhone 12 gebruikt worden.

Meer weten over de nieuwe iPad Air (2020) en voor welke prijs je hem op kan pikken? Dan verwijzen we je graag door naar dit artikel!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen