Voor echte Apple-fans is dit zonder twijfel de perfecte iPhone-oplader

Gadgets Jeroen Kraak 6 dec 2023
Leestijd: 2 minuten

We kennen Apple tegenwoordig vooral van de iPhone en de MacBook. Het begon echter allemaal met de Macintosh. Veel liefhebbers van het merk zullen dan ook met een goed gevoel terugdenken aan die computer. Voor hen is er nu een speciale oplader.

Laten we eerlijk zijn: opladers zijn nu niet de meest sexy accessoires. Toch laat het merk Elago zien dat je wel degelijk een iPhone in stijl kunt opladen, tenminste als je een echte Apple-fan bent.

Deze oplader neemt je mee terug in de tijd. Terug naar 1984 om precies te zijn, toen Apple de eerste Macintosh op de markt bracht. Hoewel dat ver voor de komst van de iPhone was, liggen de twee dichterbij elkaar dan ooit.

Prachtige iPhone-oplader voor Apple-fans

Maak kennis met Magsafe MS M4: een heerlijke manier om je iPhone op te laden en iOS 17-functie StandBy te gebruiken.

Deze oplader, die geïnspireerd is op de Macintosh, is gemaakt van premium silicon. Hierdoor komen er geen krassen op je iPhone als je ‘m op de lader zet. Tevens laat het materiaal ook geen sporen achter op je bureau, kast of tafel.


Bovendien zorgt het materiaal voor extra grip, zodat je iPhone niet zomaar wegglijdt. Ook zijn er speciale ventilatiegaten ingebouwd, zodat de Apple-smartphone niet oververhit raakt.

Zoveel kost dit gadget je

Wel moet je rekening houden met één ding: je hebt voor deze standaard je eigen MagSafe-oplader nodig. Die stop je in deze houder, waarna je je iPhone kunt opladen. Heb je die niet, dan zul je die er apart bij moeten kopen.

Deze oplader is geschikt voor de iPhone 12, 13, 14 en 15-modellen. Je bestelt ‘m eenvoudig bij Amazon voor 29,99 euro.

Heb je zelf nog geen MagSafe-oplader, dan is deze bij Apple aan te schaffen. Je tikt ‘m daar voor het bedrag 49 euro lekker op het kopje.

Waarom jij je iPhone, iPad en Mac die nieuwe update echt wil geven

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!

Onderwerpen