Mark Hofman
Mark Hofman Smartphones 11 mei 2020
Leestijd: 2 minuten

iPhone SE (2020) videoreview: niet heel creatief, wel de allerbeste deal!

De iPhone SE (2020) werd op 15 april aangekondigd en ligt inmiddels al even in de winkel. Het concept van de telefoon is vrij simpel: het ontwerp van de iPhone 8 met de interne kracht van de iPhone 11-serie. Maar hoe pakt het uit in de praktijk?

Dat heb ik de afgelopen tijd ondervonden. De smartphone diende anderhalve week als mijn vaste telefoon. Is het ontwerp anno 2020 nog relevant, is de interne kracht echt zo goed en hoe zit het eigenlijk met de batterij?

iPhone SE (2020) videoreview

De antwoorden op bovenstaande vragen werden al gegeven in de geschreven review op deze website. Daarin zijn overigens ook rustig alle specificaties te lezen van de smartphone. Maar wat nou als je geen zin hebt om de hele boel rustig te lezen en de review liever in videovorm voorgeschoteld krijgt? Ook dan hebben we wat te bieden.

We hebben namelijk een video in elkaar geknutseld waarin we je de voordelen en de nadelen van de iPhone SE (2020) op een rijtje zetten. Ik heb het onder andere over het feit dat het ontwerp wel erg achterhaald is, maar haak ook aan op het prijskaartje van de smartphone. Want die iPhone SE (2020) is wel een hele goede deal.

Wil je de video even rustig bekijken, dan kan dat bovenaan het artikel!

Meer video’s van WANT

Bij WANT maken we uiteraard meer video’s dan alleen de iPhone SE (2020) review. Zo bespreken we vaak onze ervaringen met de meest recente technologie van de markt. Of het nu gaat om de beste smartphones onder de €500:

De nieuwste oortjes:

Of producten als de nieuwe HP Dragonfly laptop:

We bespreken ze allemaal in onze video’s. Iedere zondag om 12:00 uur een nieuwe video op ons YouTube-kanaal. Iedere maandag te zien op onze website.

Staat audio bij jou boven video? Check dan ook zeker even onze Kijkvoer podcast die we samen maken met de mensen van Manners.nl!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!