Jeroen Kraak
Jeroen Kraak Films & Series 15 jun 2022
Leestijd: 3 minuten

Johnny Depp en Amber Heard: hoe gaat het nu verder met de twee?

De rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is alweer eventjes afgelopen. Hoe gaat het voor de twee nu verder?

We zitten bijna op de helft van dit jaar en nu al hebben we twee grote schandalen in Hollywood gehad. Zo was er natuurlijk de klap van Will Smith, die nu alweer lijkt overgewaaid. Hollywood siddert nog massaal na van de rechtszaak tussen Johnny Depp en Amber Heard. Echt alle gorigheid in de relatie van de twee kwam op tafel. Hoe gaan de twee sterren er nu mee om en hebben ze een toekomst in Hollywood?

Johnny Depp vs. Amber Heard

Twee weken geleden was er eindelijk een einde aan de (koude) oorlog tussen Johnny Depp en Amber Heard. Die oorlog begin in 2018 toen Heard in een column in de Washington Post Depp (zonder zijn naam te noemen) beschuldigde van huiselijk geweld. Daarop reageerde Depp en vervolgens beschuldigde Heard hem weer van een online haatcampagne.

Johnny Depp eiste een schadevergoeding van 50 miljoen dollar vanwege smaad en de daarop gemiste inkomsten. Zo werd Depp bijvoorbeeld uit Fantastic Beasts gegooid. Heard eiste daarop weer 100 miljoen dollar voor het leed. Uiteindelijk ging de acteur die Jack Sparrow jarenlang vertolkte er met de winst vandoor. Heard moest hem ruim 10 miljoen dollar betalen. Depp moest Heard weer 2 miljoen dollar geven.

Amber Heard Johnny Depp
Treuren voor Amber Heard. (Afbeelding: EPA/EVELYN HOCKSTEIN / POOL)

Binnenkort meer rechtszaken?

Alles over en wel zou je zeggen, maar niets is minder waar. Johnny Depp moet binnenkort weer voor de rechter verschijnen. Dit keer een zaak met acteur Greg Brooks. Hij beweert dat Depp hem heeft geslagen en wil nu geld zien. Volgens Depp is dit onzin.

Ook een nieuwe zaak tussen Johnny Depp en Amber Heard is mogelijk. Heard gaf namelijk een nieuw interview over de zaak aan NBC Today Show-journalist Savannah Guthrie. Zo noemde ze de uitspraak oneerlijk. In het interview beschuldigde ze hem bovendien opnieuw van mishandeling. Het is een nieuwe publicatie en daarom zou de rechtbanksoap zomaar weer van vooraf-aan kunnen beginnen. In het tweede deel van het interview liet ze overigens weten nog steeds van hem te houden.

Hoe is de toekomst voor Amber Heard en Johnny Depp?

Vooral voor Depp is de uitspraak juist een grote opluchting. Hij is sinds alles naar buitenkwam een soort persona non-grata geworden. Hij hoopt nu weer te kunnen schitteren in films. De acteur krijgt nu steun van een opvallende naam, meldt The New York Post. In een FaceTime-gesprek vierde hij de uitspraak met Robert Downey Jr., die je natuurlijk beter kent als Iron Man. Depp lijkt dus weer gerehabiliteerd in Hollywood. Het is echter wachten wanneer hij weer een echt grote rol krijgt aangeboden.

Johnny Depp weer in Pirates of the Caribbean? Het zou zomaar kunnen!

Voor Heard staan de grote filmmakers ook nog niet in een rij en het is de grote vraag wat voor een gevolgen de uitspraak voor haar gaat hebben. Op dit moment bevinden zowel Aquaman and the Lost Kingdom en In The Fire zich in post-production. Er gaan geruchten dat ze zelfs uit Aquaman wordt geschreven, maar dat ontkent de actrice tot op heden. Er staan geen nieuwe films op de planning. Toch lijkt de soap nog niet ten einde en dus wordt dit waarschijnlijk nog vervolgd.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Het beste wat tech en culture te bieden heeft 🚀

De laatste ontwikkelingen iedere vrijdag in je mailbox? WANT houdt je op de hoogte!